Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Le fog esni az állad ettől a fejlámpától

Szereléshez, túrázáshoz, autóba is jó: brutális erejű, esőálló, aksis LED fény

2022. május 14. - naptermeke

Te még hagyományos elemlámpákkal kínlódsz? Mutatunk jobbat!

Egy hatékony fényerős lámpára minden helyzetben szükséged lehet. Akár kirándulsz, túrázol, szerelsz vagy horgászni indulsz, egy megbízható fényforrás nélkülözhetetlen számodra. A hagyományos zseblámpák azonban nagyon hamar lemerülnek, égőjük pedig gyorsan kiég. Ráadásul hosszú távon kényelmetlen őket kézben tartani.

fejlampa1.jpg

A hagyományos elemlámpák használata sokszor nehézkes, fényük sem elegendő

Válts modern és kényelmes megoldásra! A Nap Terméke blog bemutatja a brutális fényerejű fejlámpát, amivel kéz nélkül, minden helyzetben, nagy erővel világíthatsz!

Cree LED fejlámpa tölthető akkumulátorral - 200 m hatótávú, fémvázas fényforrás, elképesztő élettartammal

A strapabíró CREE LED fejlámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Amerre nézel, arra fog világítani: mivel nem szükséges kézbe fognod, így közben tudsz mással is foglalatoskodni. Szerelhetsz, barkácsolhatsz, túrázhatsz vagy kerékpározhatsz szabadon!08_34.jpgA legújabb technológiás CREE LED chipnek köszönhetően akár 200 méterre is képes leszel vele világítani. Sőt, fókuszálhatod is a fényt, attól függően, hogy a közelbe vagy a távolba szeretnél látni. Világítási irányát 180°-ban tetszőlegesen döntheted, így mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. 3-féle üzemmóddal (normál, villogó, energiatakarékos) bír, stabil pántjának hála, biztosan tart még mozgás közben is, nem fog leesni rólad.06-fejlampagif.gif

Fókuszáld a fényt egyszerűen, ahogy csak szeretnéd!

Nincs több szenvedés az elemekkel

Mivel beépített akkumulátorral rendelkezik, így nem kell hozzá külön elemeket vásárolnod. 230V-os hálózatról, de a mellékelt autós töltővel akár szivargyújtóról is töltheted. 09_9.jpg

Egy töltéssel 5 órát is képes világítani, használattól függően. Mostantól évente akár 15-20 ezer forintot is megspórolhatsz azzal, hogy nem kell folyton elemekre költened. A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama nagyon magas, 100.000 óra! 

Csepp-, por- és ütésálló, tartós fémház

A lámpa rendkívül masszív, fekete színű fémvázzal rendelkezik. A készülékházat úgy alakították ki, hogy az esőnek, pornak és az ütéseknek is ellenálljon.

19_10.jpg

Ha egyszer megtapasztalod a fejlámpa kivételes erejét és nagyszerű tulajdonságait, biztosan nem akarsz lemondani róla. Ezzel a mobil fényvetővel végre nyugdíjazhatod régi, elemzabáló, pislákoló fényű lámpáidat.

Nézd meg a videón, milyen remekül világít:

Mi mindenhez ajánlott a CREE LED fejlámpa?

- otthoni, ház körüli feladatokhoz
- túrázáshoz, hegymászáshoz, kempingezéshez
- barkácsoláshoz, szereléshez
- horgászathoz, vadászathoz
- esti kocogáshoz, sportoláshoz
- kutyasétáltatáshoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- biztonsági célokrafejlampa4.jpg

A komplett fejlámpa csomag most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Könnyítsd meg a mindennapokat a sokoldalú, magas élettartamú CREE LED fejlámpával! Szuper ajándékötlet mindenkinek, aki egy jól használható, tartós világítást keres. A minden fontos tartozékot (pánt, akkumulátor, hálózati és autós töltő) tartalmazó csomagot most fél áron érheted el születésnapi ajánlatunknak köszönhetően.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke email hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni 50%-os műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_1.jpg

süti beállítások módosítása