Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A távcsövek királya: itt a zsebben is elférő messzelátó

Kiránduláshoz, városnézéshez vidd magaddal - így érheted el kedvezményesen

2022. február 15. - naptermeke

Szeretsz utazni, kirándulni, városnézni? Így fedezd fel a körülötted levő világot, természetet!

Legtöbbünk alapvető igénye, hogy minél jobban felfedezzük a körülöttünk levő világot, a természeti és ember alkotta csodákat. Szemünkkel sajnos nem mindig tudjuk olyan közelről megszemlélni a dolgokat, amennyire azokat szeretnénk. tavcso8.jpg

Egy nagy és nehézkes duplacsöves távcsövet viszont sok nyűggel jár magunknál hordozni. Mire elővennénk, lehet, hogy lemaradunk egy-egy fontos pillanatról. Ismerd meg a vadiúj, zsebben is elférő egyszemes messzelátót! Ezzel a kompakt, könnyen hordozható megoldással akár több kilométer távolságba is elláthatsz!

Egyszemes (monokuláris) távcső - vegyél szemügyre bármit, egyszerűen!

Az egyszemes távcsővel egy új világ nyílhat meg előtted: legyen szó közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. 

html04_1.jpg

Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsövekkel kínlódni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kis helyen elfér!

Mitől ilyen különleges?

A távcsövet 16x-os nagyításra képes lencsékkel látták el, 1.5 m távolságból a végtelenbe tudsz vele fókuszálni. A teljesen tükröződésmentes optika révén nem kell tartanod a becsillanásoktól, tisztán és élesen figyelheted meg a téged érdeklő dolgokat.  

tavcso9.jpg

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől.

tavcso.gif

Ezzel a távcsővel olyan érdekes objektumokat, élőlényeket is megfigyelhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Akár egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 

Figyeld, milyen lenyűgöző képet ad:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
- városnézéshez
- élőlények megfigyeléséhez
- horgászathoz, vadászathoz
- égi, légköri jelenségek vizsgálatához
- sporteseményekhez, koncertekhez, egyéb rendezvényekhez

fejlec02_4.jpg

Láss úgy, akár a sas: most 4.990 Ft-os áron lehet Tiéd az egyszemes távcső

Lásd olyan részletességgel világot, ahogy eddig még soha! Ezt a könnyen használható, strapabíró, univerzális távcsövet most 4.990 Ft-os kedvezményes áron szerezheted be, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 58_8.jpg

süti beállítások módosítása