Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Piszkosul jó ez a késélező megoldás: 10 mp alatt megújítja késeid

Most felfedjük a késélezés titkát - vágóeszközökre, éles szerszámokra is kiváló

2021. december 30. - naptermeke

Eleged van a tompa késekből, szerszámokból? Így varázsold őket újra szuperélessé!

Az életlen kések, szerszámok kegyetlenül meg tudják keseríteni a feladatokat. Sőt, tompa eszközökkel sokkal nagyobb a balesetveszély is: a kicsorbult penge könnyen megcsúszhat a felületen, ami nagyon veszélyes. Elég a küszködésből!

trancsirozasgif01.gif

Tompa késekkel kínszenvedés haladni - mutatjuk az ellenszert!

A Nap Terméke blog büszkén mutatja be a késélezők legfrissebb generációját: a vadonatúj 3 fázissal ellátott gyémántbevonatos élezővel pillekönnyen újíthatod meg késed, bicskád, bárdod, tőröd, vagy éllel rendelkező szerszámod. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - biztonságos, precíz élezés, néhány húzással! 

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel alig pár mozdulat, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és strapabíróvá is teheted az eszközöket. 

67_2.jpg

Mit jelent a 3 fázisú élezés?

A késélezőt a hagyományos 1 helyett 3 különböző bevonatú vájattal látták el. A régi típusú élezőkkel szemben sokkal precízebben tudsz vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. 

kes21_2.jpg

Íme, a 3 fokozatú recept, hogyan lesz hatékony az élezés:

1. A legelső fokozatban az élezőfejet gyémántrészecskékkel látták el. Ez a különleges csiszolóréteg elsimítja a késeden levő egyenetlenségeket, eltünteti a repedéseket. 

2. A második wolfram fázis segít élt képezni a pengének, így ideális "V" alakot érhetsz el vele. 

3. A végső fázisban a kerámiabevonatnak köszönhetően polírozhatod, kifényesítheted és extra élessé varázsolhatod a pengét. 

poszt1_20.jpg

Nincs több trancsírozás: a gyémántbevonatos késélezővel villámgyorsan megújíthatod késeid

Hogyan kell vele élezni?

Fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

12.gif

Masszív, tartós kialakítás

A késélező kiképzésénél törekedtek a minél nagyobb tartósságra, erről árulkodik a masszív ABS váz és a rozsdamentes acél élezőfej - még hosszú évek múltán is használhatod! Az ergonomikus markolat és a csúszásmentes gumitalp gondoskodik arról, hogy biztonságosan tudj vele élezni.

kes12.jpg

A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy profi séf a TV-ből! Mostantól gyorsabban elkészülnek a fogások, nem kell kínlódnod kicsorbult, tompa késekkel. Készülj fel, hogy eszközeid kifogástalanul vágnak majd!

Bemutató videó - nézd, milyen hatékony:

Iratkozz fel most hírlevelünkre, és 3.990 Ft-ért Tiéd a késélező!

Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet! A késélezőt nyugodt szívvel ajánljuk minden háztartásba, konyhába, üzemi kifőzdébe, vendéglátóegységbe egyaránt.

Fantasztikus születésnapi akciónk keretében most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!
html07.jpg

süti beállítások módosítása