Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt tedd, ha karcos lett a kocsid - ügyes trükk a szép autóért

Elképesztő, mit tud: pár húzással eltávolíthatod a zavaró karcolásokat

2021. december 12. - naptermeke

Mit csinálj, ha csikarás keletkezett autódon? Drága szerviz helyett itt egy zseni megoldás!

Sajnos a napi használatban óhatatlan, hogy megjelenjen egy-egy kisebb karcolás, horzsolás autódon. Ezek a sérülések azonban nemcsak esztétikailag lehetnek zavaróak, hanem egy esetleges eladás során jócskán lehúzhatják kocsid értékét.quickfix_0924.jpg

A felújítás, fényezés viszont időigényes és rendkívül költséges tud lenni. Szerencsére ügyes mérnökök munkájaként létrejött egy olyan fegyver, ami gyógyírt jelenthet a karcok, csikarások ellen. Ezzel a könnyen használható újdonsággal gyorsan és gazdaságosan újíthatod meg járművedet.

Quick Fix karceltávolító toll - itt az első számú otthoni karceltüntető módszer!

A Quick-fix karctalanító tollal egyszerűen, pár húzással távolíthatod el autód kisebb és közepes karcolásait. Ez a varázslatos filctoll hatékonyan kitölti a sérülések helyét, az eredeti lakkréteget felhasználva akár nyom nélkül eltünteti a karcokat. poszt00karc.gif
Mitől ilyen hatékony?

A tollban található különleges karctalanító formula elfedi a barázdákat, majd a Nap UV-sugarait hívja segítségül, így épül be autód fényezésébe. Már a kezelést követő első 48 órában kifejti hatását. 

karc3.jpg

Előtte-utána - a Quick Fix-szel Te is megszabadulhatsz a zavaró karcoktól

Legyen mindig kesztyűtartódban, hogy akár azonnal kezelni tudd vele a kisebb horzsolásokat, kavicsfelverődéseket. Ha autóeladás előtt állsz, akkor is rendkívül hasznos: egy karcmentes kocsit sokkal gyorsabban, jobb áron el lehet adni.karc0925.jpg

Hogyan kell használni a tollat? 

- Helyezd be az egyik hegyet a lakkjavító toll elejébe, majd ütközésig dugd be
- Ezután határozott mozdulatokkal pumpáld a hegyet (kb. 20-30-szor), míg át nem itatódik a vége a karcolásjavító anyaggal
- Ezt követően húzd át a tollat az előzetesen megtisztított karcoláson 
- Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
- A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!

karc18.jpg

Képzeld el, milyen remek lesz, hogy autódat saját kezűleg teheted újra ragyogóvá! 

Szemléltető videó - nézd, milyen jól hat:

Bármilyen járműre, háztartási gépekre is kiváló

A Quick Fix-et akár motorkerékpárra, biciklire, hajóra vagy háztartási gép (pl. mosógép, hűtő, mikrosütő) felújítására is bevetheted. Szépítsd meg Te is járműveidet, eszközeidet gyorsan, hatékonyan!

quick-hatasa.jpg

Ünnepi akció - 2 db tollat kapsz 1 áráért egy ingyenes feliratkozás után!

Számolj le a csúnya karcolásokkal saját magad, házilag! Blogunk 2 éves születésnapi akciójában most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

süti beállítások módosítása