Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt kérik a gyerekek idén a Jézuskától

A beszélő hörcsög óriási sláger: tréfásan megismétli a hangokat, garantált a nevetés!

2021. december 05. - naptermeke

Nem tudod, mi kerüljön idén a fa alá gyerekednek, unokádnak? Ennek biztosan örülni fog!

Hamarosan itt a legjobban várt ünnepünk, összegyűlhet a család apraja-nagyja. Sokak számára azonban nehézséget jelent, hogy mivel lepjék meg gyermeküket, unokájukat vagy párjukat karácsonykor. Ha egy hasznos, sokáig tartó ajándékot szeretnél, akkor ismerd meg az idei advent slágerét!hori1.jpg

A beszélő plüss hörcsöggel hosszú órákig is el tudnak játszani a kicsik és nagyok. Ez a hihetetlenül cuki rágcsáló a maga kis vékony hangján azonnal megismétel bármit, amit hall. Ismerd meg most, hogyan működik és örvendeztesd meg vele szeretteid!

Interaktív beszélő plüss hörcsög - elképesztően aranyos szőrmók, ami a beszédtanulást is segítheti

A bájos kis plüss rágcsálóval a legkisebbek felfedezhetik a beszédet, míg a nagyobbak is temérdek vidám pillanatot tölthetnek ennek a pihe-puha játszópajtásnak a társaságában. Ha Te is azt szeretnéd, hogy a gyerekszobát felszabadult kacaj töltse be, akkor válaszd az interaktív hangutánzó hörcsögöt!

horigif2.gif

Hogyan működik?

Csak helyezz bele 3 db AAA elemet, kapcsold be, és a hörcsög máris fülelni kezd: viccesen leutánozza a beszédet, valamint az egyéb hangokat is. Mindezt bájos fel-le mozgással együtt végzi! 

03_32.jpg

Gyermeked beszédkészségét is fejlesztheted vele

Az interaktív robotrágcsáló egy hűséges barát, akinek, ha kell, be nem áll a szája. Remekül segíti a kicsik beszédfejlődését is. A legkisebbek újra és újra meg tudják vele ismételni a hangokat játékos formában. Egyszerre javulhat a szavak kiejtése és a beszédhallás is.  

fejlec01_4.jpgA hörcsög mellett egyszerűen képtelenség unatkozni! Amint gyermeked kézbe veszi, jó ideig biztos nem akarja majd letenni, annyira jól elszórakozik vele!

Nézd meg itt működés közben, milyen elbűvölő:

Háziállatod is elszórakoztathatod vele

Van kutyád, macskád, akit meglepnél egy ilyen jópofa játékkal? Az izgő-mozgó hörcsög hamar négylábúd új imádott játékszere lehet.horcsoggif1205.gif

Mivel a hörcsög a nyávogást és az ugatást is képes utánozni, így igazán meglepheti vele kisállatod. Próbáld ki Te is, vajon mit reagál rá házikedvenced!

Szerezd be most az idei ünnep első számú meglepetését!

Ha eddig még nem volt ötleted, mivel lepd meg szeretteid, akkor ne keresgélj tovább: kerüld el a karácsonyi tumultust és szerezd be kényelmesen, oldalunkon keresztül az ajándékot! A hörcsög ideális meglepetés lányoknak, fiúknak egyaránt. Ajándékozd meg vele gyermeked, unokád vagy párod!

Ha valami jól használható, szórakoztató újdonságra vágysz, a beszélő hörcsöggel garantáltan nem lőhetsz mellé! Add le rendelésed most az alábbi linkre vagy a képre kattintva. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html03_4.jpg

süti beállítások módosítása