Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezért vásárold meg időben az ajándékokat

5 ok, amiért nem érdemes utolsó pillanatra hagynod a készülődést idén

2021. december 03. - naptermeke

Hamar elfogyhatnak az ünnepi készletek - itt vannak az okok és egy tuti ajándéktipp is!

Közeleg a karácsony, a sokak által várt legszebb ünnepünk. Azonban idén számos fennakadás nehezítheti az adventi készülődést, köztük leginkább az ajándékok beszerzését, ha nem cselekszünk elég gyorsan.

christmas.jpg

Az alábbiakban összeszedtünk 5 okot, ami miatt fontos, hogy időben beszerezd a szívednek kedves ajándékokat. Ezzel megelőzheted, hogy ne jusson meglepetés a fa alá. A végén pedig megosztjuk veled azt a tuti ajándékötletet, amit gyermeked, unokád, párod is kitörő örömmel fogadhat az ünnepen.

1. Globális fennakadások az áruszállításban

A járvány most is érezteti hatását, az egész világot érintik az áruellátás nehézségei. Könnyen megeshet, hogy a legnépszerűbb termékek már december elején elfogynak.

2. A mikrochip válság

Elsősorban az elektronikai cikkeket érintik a mikrochipek gyártásának gondjai. A brutális drágulást és raktárkészlet hiányt pl. a számítógépek esetében a videokártyáknál érezhettük eddig a legjobban.

chip1.jpg

3. A játékokat is korán elvihetik

Természetesen a gyerekjátékok idén is az ünnep slágerei, azonban a szakemberek szerint a fenti okok miatt megeshet, hogy a legnépszerűbb termékekből még online sem lesz készleten.

4. Az ünnep közeledtével egyre nagyobb a tumultus

Sokan az utolsó pillanatra hagyják a vásárlást, ezért december második feléhez közeledve mindig jelentősen megnövekszik a tömeg az üzletekben, bevásárlóközpontokban.

christmas2.jpg

5. Folyamatosan emelkedhetnek az árak

A készlethiány, a magas kereslet, a drága üzemanyag, a dollár és az euró erősödése az árakra is drasztikus hatással van. Így előfordulhat, hogy az áhított termék, amit jó előre kinéztünk, akár 30-50%-ot is drágul december során. 

Kíváncsi vagy, mi az idei karácsony egyik TOP ajándékötlete? Most lerántjuk a leplet...

Kerüld el a vesződségeket, itt az idei szezon slágerterméke:

Ha elkerülnéd a sorban állást, a tömegnyomort, nem szeretnéd bejárni a fél várost ajándékok után, akkor megosztjuk veled a mostani szezon egyik sláger meglepetését:

Az interaktív beszélő plüss hörcsöggel vidámságot csempészhetsz a mindennapokba. Ennek a hihetetlenül cuki állatkának minden korosztály örül. Különlegessége, hogy a maga kis tréfás hangján képes megismételni a beszédet és az éneket is. Az egész család garantáltan a hasát fogja majd a nevetéstől!

fejlec01_4.jpg
15 cm magas, kiváló minőségű plüssből
készült játék, amivel a kicsik és nagyok is hosszú órákig el tudnak játszani. A legkisebbek újra és újra meg tudják vele ismételni a hangokat játékos formában. Egyszerre javulhat vele a szavak kiejtése és a beszédhallás is.  

Figyeld, milyen édesen mondja vissza a szavakat:

A hörcsög tökéletes meglepetés gyermekeknek, unokáknak, pároknak születésnapra, karácsonyra egyaránt. Egy olyan univerzális ajándék, amit a fiúk és a lányok is imádnak!

Most remek áron, 2 db-os akciós csomagban érheted el itt nálunk ezt a rendkívül népszerű plüssrágcsálót:

NÉZD MEG ITT, MILYEN ARANYOS!

Jó hír, hogy felkészültünk a nagy rohamra, így megemelt raktárkészlettel, gyors (2 munkanapos) ünnepi kiszállítással várunk. Nálunk nem fordulhat elő, hogy nem jutsz az ajándékodhoz. 

Még egyszer itt a link, add le rendelésed most a beszélő hörcsögre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

05_29.jpg

süti beállítások módosítása