Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A távcsövek királya: zsebben is elfér, brutál jó a nagyítása

Kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz feltétlen vidd magaddal

2021. november 16. - naptermeke

2 éves lett blogunk - őrületes akciókkal készülünk minden feliratkozónknak

Blogunk 2 éves születésnapi akciójában most szenzációs ajánlatok várnak egy ingyenes feliratkozás után. Legnépszerűbb termékeinket akár 50% kedvezménnyel is elérheted: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma az egyszemes (monokuláris) távcsövet szerezhetik be fél áron, mindössze 4.990 Ft-ért hírlevél feliratkozóink. Ezzel a zseniális messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal túrázáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz, és láss mindent közelről, élesen! 

Miért éri meg feliratkoznod?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Imádsz utazni, kirándulni? Szeretnéd még jobban látni a Téged körülvevő világot?

A legtöbb ember alapvető igénye, hogy minél jobban felfedezze a körülötte levő világot. Az emberi és természeti csodák megismerése pótolhatatlan élményeket képes nyújtani. Szabad szemmel azonban nem mindig tudjuk olyan közelségből látni a dolgokat, ahogy azt mi szeretnénk.  tavcso7.jpg

Nagy és nehézkes duplacsöves távcsöveket viszont rengeteg nyűggel jár cipelni. Mit szólnál egy olyan kompakt messzelátóhoz, ami akár a zsebedben is elfér? Ismerd meg a vadiúj egyszemes távcsövet, amivel akár több kilométer távolságba is kristálytisztán elláthatsz!

Egyszemes (monokuláris) távcső – zsebben is elférő, 16x-os nagyítású messzelátó

Az egyszemes távcső kompakt méretének köszönhetően mindig veled lehet. Legyen szó erdei, városi sétákról, hegyi túrákról, élőlények vagy égitestek vizsgálatáról, pillanatok alatt előveheted, nem maradsz le semmilyen érdekes eseményről.  

01_21.jpg

A távcső 16-szor közelebbre képes hozni a látnivalókat, ennek köszönhetően a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt történnének! Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.

tavcso.gif

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől.

515.jpg

Ezzel a távcsővel olyan érdekes dolgokat is felfedezhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Akár egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. html04_1.jpg

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
- városnézéshez
- élőlények megfigyeléséhez
- horgászathoz, vadászathoz
- égi, légköri jelenségek vizsgálatához
- sporteseményekhez, koncertekhez, egyéb rendezvényekhez

fejlec02_4.jpg

Szemléltető videó - nézd, milyen remekül nagyít:

Az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Láss úgy, akár a sas az egyszemes távcsővel! Élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást, bármerre is jársz! A távcsőhöz most fél áron juthatsz hozzá, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

88_1.jpg

süti beállítások módosítása