Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezért veszélyes nagyon, ha tompák a késeid

Egy pofátlanul ügyes trükkel 10 másodperc alatt megújíthatod eszközeidet

2021. szeptember 18. - naptermeke

Tudtad, hogy az életlen kés balesetet is okozhat? Így élezd meg eszközeid villámgyorsan!

Sokan aggódnak a túl éles kések használata miatt, mondván, könnyen megvághatják magukat. Azonban tompa késeket használni sokkal veszélyesebb: ha a kés leugrik a felületről, mert nem elég éles, az nagyon könnyen okozhat fájdalmas, nehezen gyógyuló, vérző sebet. Szeleteléshez, pucoláshoz hiába kopott már a penge, ahhoz épp elég, hogy csúnyán megvágjuk vele magunkat. keselezo0918vagas.jpg

Mutatjuk, hogyan kerüld el az ilyen baleseteket!

A kicsorbult, kopott kések amellett, hogy veszélyesek, kínzás velük bármilyen feladat. Vágás helyett csak trancsíroznak, amitől lehetetlen elvégezni bármit is. Sajnos a hagyományos késélezőkhöz és fenőkövekhez nagy kézügyesség és fokozott óvatosság szükségeltetik: ha nem vagyunk elég ügyesek, akkor idő előtt a kukában végezheti szeretett eszközünk. Ebből elég! Elhoztuk számodra azt a biztonságos, hatékony módszert, amivel különösebb kézügyesség nélkül újíthatod meg tompa eszközeidet 10 másodperc alatt. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - új generációs megoldás, hogy soha többé ne kelljen tompa késekkel szenvedned!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel pár húzás, és késeiddel ismét remekül vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Használhatod késhez, bárdhoz, tőrhöz, bicskához, ollóhoz vagy éllel rendelkező szerszámhoz egyaránt. A vadonatúj 3 fokozatú technológia lehetővé teszi, hogy eszközeid újra precízen vágjanak, emellett megőrizzék tartósságukat is. 

08_20.jpg

Mitől ilyen különleges?

A megszokott 1 helyett mostantól 3 féle különleges csiszolóréteg áll rendelkezésedre, melyek más-más jótékony hatást fejtenek ki a vágóeszközre. 

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét, ezáltal ellenállóbb lesz a karcolásokkal szemben is. 

66_1.jpg

Hogyan kell használni?

1. Helyezd el a késélezőt stabilan egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot.

2. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison egymás után, sorban végigmenni. 

3. Használat után az élezőfejet kiveheted, így könnyen tisztíthatod. Bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. 12.gif

Az ergonomikus markolat és a csúszásmentes gumitalp gondoskodik a biztonságos használatról. Otthoni, céges, kifőzdei felhasználásra is ajánlott találmány. Elképesztően erős ABS váza, rozsdamentes acél élezőfeje akár egy életen át szolgálhatja késeid, bicskáid, ollóid, szerszámaid kifogástalan élességét. 

kes12.jpg

Bemutató videó - nézd milyen öröm vele az élezés:

A késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne kockáztasd, hogy megcsúszik a tompa kés és megvágod vele magad! Tedd eszközeid élessé egyszerűen! A 3 fázisú késélezővel élezett késekkel úgy fogod magad érezni, akár egy sztárséf a TV-ből! 

Jó hír, hogy születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

9html04_2.jpg

süti beállítások módosítása