Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Leesik az állad, ha belenézel: káprázatos ez a távcső

Nyaraláshoz, túrázáshoz feltétlen vidd magaddal - akár zsebben is elfér

2021. augusztus 04. - naptermeke

Őrülten jó születésnapi akciók várnak: iratkozz fel most az 50%-os kedvezményekhez!

Másfél éves a Nap Terméke blog, ezért hatalmas akciókkal készültünk olvasóinknak. Napról-napra más-más terméket érhetnek el féláron kedves olvasóink, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma az egyszemes (monokuláris) távcsövet szerezhetik be 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a zseniális messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal túrázáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz, és láss mindent közelről, élesen! 

Miért éri meg feliratkozni?

A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod! Még egyszer a link, itt tudsz csatlakozni: feliratkozom most!

Te is sokat vagy a szabadban? Lásd úgy a dolgokat, ahogy még sosem!

A nyári élmények, túrázások, városnézések, szabadtéri programok rengeteg szép emléket képesek nyújtani, amiből aztán az év hátralevő részére feltöltődhetünk. Szabad szemmel viszont nem mindig tudjuk olyan jól szemügyre venni a dolgokat, ahogy azt szeretnénk. Így megeshet, hogy lemaradunk egy fontos eseményről, számos részletet elveszítünk. tavcso5.jpg

Nehézkes, nagyméretű duplacsöves látcsöveket vagy hosszú teleszkópokat azonban nem mindenki akar magával cipelni. Ilyenkor jöhet jól egy könnyen használható segítőtárs: az egyszemes távcsővel egy új dimenzió nyílhat meg előtted. Készülj fel, hogy mostantól úgy láthatod a világot, ahogy eddig még soha! Ez a könnyű, akár zsebben is elférő messzelátó mindig veled lehet. 

Egyszemes (monokuláris) távcső - zsebben is elférő, 16x-os nagyítású, vízálló messzelátó

Amint belenézel, garantáltan le fog nyűgözni a vadonatúj egyszemes távcső: legyen szó akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben vehetsz szemügyre. 02_23.jpg

Vízálló kialakítás, 16x-os nagyítású fókuszrendszer

A távcső masszív és erős, vízálló burkolattal rendelkezik, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, így nem kell tartanod a zavaró becsillanásoktól. Precízen állítható fókuszrendszerével 16x-os nagyítást érhetsz el, 1.5 m távolságból a végtelenbe is tudsz fókuszálni. Akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele, 22°-os látószöge segít, hogy ne veszíts semmit szem elől.tavcso.gif

Amikor szükséges, csak vedd elő és nem tévesztesz semmit szem elől! Közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

63_6.jpg

Ha szeretnéd jobban megismerni a környezetet, akkor ez a távcső hű társad lesz! Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes életre szóló élménnyé varázsolni. A távcsővel a félénkebb állatokat is biztonságos távolságból meg tudod figyelni, anélkül, hogy megzavarnád őket.  

10_21.jpg

Nézd, milyen szuper képet nyújt:

 Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

  • kiránduláshoz, túrázáshoz
  • városnézéshez
  • kempingezéshez
  • horgászathoz, vadászathoz
  • állatok, növények vizsgálatához
  • távoli objektumok megfigyeléséhez
  • rendezvényekhez, sporteseményekhez, fesztiválokhoz
  • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

21_4.jpg

A távcső most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ha Te is imádsz új dolgokat felfedezni, az egyszemes távcső nem hiányozhat neked sem az eszköztáradból. Ezt a sokoldalú messzelátót most 3.990 Ft-os áron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 523.jpg

süti beállítások módosítása