Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szeretsz kirándulni, városnézni? Ezt látnod kell!

Itt a távcsövek királya: zsebben is elférő, szuper nagyítású messzelátó

2021. április 09. - naptermeke

Még nem vagy feliratkozva? Most 50% kedvezmény jár népszerű termékeinkre!

1 éves lett blogunk: ennek alkalmából szeretnénk megajándékozni hűséges olvasóinkat. Napról-napra újabb akciók várnak azokra, akik csatlakoznak email hírlevelünkhöz. Egy ingyenes feliratkozás után Te is jogosult lehetsz az akár 50%-os kedvezményekre: kattints ide a feliratkozáshoz!

A mai akciós termék az egyszemes távcső, mely hatalmas segítségedre lehet kirándulás, túrázás, városnézés, horgászat során. Ezzel a sokoldalú messzelátóval káprázatos látásélményben lehet részed, bármerre is jársz. A távcsövet most 50%-kal kedvezőbben, 4.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol itt hírlevelünkhoz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Te is szeretsz a szabadban lenni? Imádsz kirándulni, városnézni? 

Ha Te is gyakran kirándulsz, túrázol, szeretsz felfedezni új helyeket, akkor biztosan jó lenne minél alaposabban szemügyre venni a körülötted levő világot. Szabad szemmel előfordulhat, hogy nem veszünk észre érdekes dolgokat vagy lemaradunk fontos eseményekről. 

02_17.jpgIlyenkor jön jól egy hasznos segítség: az egyszemes távcsővel egy új dimenzió nyílhat meg előtted: úgy láthatod a világot, ahogy eddig még soha! Ez a könnyű, akár zsebben is elférő messzelátó mindig veled lehet. 

Egyszemes (monokuláris) távcső - láss mindent élesen, vegyél szemügyre bármit!

Ezzel modern egyszemes (monokuláris) távcsővel szinte bármit szemügyre tudsz venni, amit szeretnél. A 16x-os nagyításnak köszönhetően akár kilométerekre is elláthatsz vele, de a közelebbi dolgok megfigyeléséhez is tökéletes. Akár apróbb állatokról vagy növényekről, illetve nagyobb, távoli objektumokról van szó, mindent fantasztikus minőségben láthatsz.  01_21.jpg

Készülj fel, hogy innentől kezdve a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt zajlanának! Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.tavcso.gif

Nem túlzás, hogy ezzel a sokoldalú találmánnyal új látószögben fedezheted fel a világot. Közelebbre kerülhet hozzád a természet, a növények és az állatvilág is. 

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet biztosít számodra. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől.515.jpg

Mivel optikája nagy fényerejű, ezért nemcsak nappal, hanem szürkületkor, ködös, esős időben is bevetheted! Rendkívül strapabíró, vízálló gumibevonattal bír. Könnyen elfér bármilyen táskában vagy akár a zsebedben is. Csak vedd elő, amikor kell és nem maradsz le semmiről!

62_3.jpg

Mi mindenhez használhatod?

- Kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez: ha Te is aktív életet élsz, ez a messzelátó mindig hű társad lehet.

- Városnézéshez: a távcsővel olyan építészeti megoldások tárulhatnak a szemed elé, amiket szabad szemmel sosem vehetnél észre. 

- Élőlények megfigyeléséhez: legyen szó szarvasokról, őzekről, énekesmadarakról, kisemlősökről vagy ragadozókról, mostantól mindent biztonságos távolságból szemlélhetsz.

fejlec02_5.jpg

- Horgászathoz, vadászathoz: a távcsővel könnyedén feltérképezheted a különféle nádasokat, akadókat, illetve észre tudod venni a vadakat. 

- Csillagászathoz, égi jelenségek vizsgálatához: tanulmányozhatod vele a csillagképeket, bolygóegyüttállásokat, valamint közelebbre hozhatsz egy holdfogyatkozást, csillaghullást is.

- Rendezvényekhez, sporteseményekhez, koncertekhez: amint lehetőség lesz rá, vidd magaddal az egyszemes távcsövet és hozd a szemed elé az eseményeket, lásd kedvenceid testközelből!

Bemutató videó: nézd, milyen remekül közelre hozza a látnivalókat:

 

Az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak 

Ne szalassz el semmilyen érdekességet, lásd új nézőpontból a világot! Ezt a könnyen használható, strapabíró, univerzális távcsövet most 4.990 Ft-os áron szerezheted be, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

04_26.jpg

__________________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK: 

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

 

süti beállítások módosítása