Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Pokollá teheti életed a horkolás, ha nem vigyázol

Ezt okozza a zavaró lárma. Így mentsd meg egészséged, kapcsolatod!

2021. március 31. - naptermeke

Féláras kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akció?

Ma a horkolásgátló állpántot érhetik el féláron azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre. Ezzel az amerikai tudósok által kifejlesztett találmánnyal Te is hatékonyan állíthatod meg a zavaró horkolást. Az állpántot most 3.490 Ft-os szuperáron kapod, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új egészségmegőrző, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókról is első kézből értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Megőrjít a hangos horkolás? Te magad is hangosan horkolsz? Erről feltétlen tudnod kell!

Brutálisan magas a hangosan horkolók száma hazánkban. Becslések szerint csaknem minden második ember helytelenül veszi a levegőt éjszaka. A horkolók legtöbbször párjukat is zavarják az alvásban. Ez sok esetben a kapcsolatok megromlásához, elhidegüléshez, váláshoz is vezethet.

hork34_2.jpg

És akkor még nem beszéltünk a súlyos egészségügyi kockázatokról... A kialvatlanság, állandó fáradtság mellett számos betegséget okozhat a hangos horkolás. Ilyenek pl:

  • agyvérzés
  • depresszió
  • reflux
  • szívinfarktus
  • cukorbetegség
  • memóriavesztés

hork35.jpg

Ne tedd ki magad és párkapcsolatod ezeknek a veszélyeknek! Akár párod, akár Te magad horkolsz, nagyon fontos, hogy mielőbb leszámolj a hangos horkolással! Egy szakemberek segítségével megalkotott találmánnyal rövid időn belül csökkentheted az alvás közbeni zajokat. 

Horkolásgátló állpánt - segít megfékezni a horkolást, frissebb, kipihentebb lehetsz tőle

A horkolásgátló állpánt gyors, biztonságos és fájdalommentes fegyver a zavaró horkolás ellen. Ez a bárki számára használható, kényelmesen viselhető találmány óriási segítséget nyújt mindazoknak, akik horkolnak, vagy zavarja őket párjuk horkolása. hork11.jpg

Mit kell tenned?

Nincs más dolgod, mint álladra húzni elalvás előtt és élvezni a csendes éjszakákat! Mostantól soha többet nem kell külön aludnotok kedveseddel a horkolás miatt. Újra együtt lehettek, kipihenten, feltöltődve ébredhettek minden nap egymás karjaiban.horkolas-blog-gif20210331.gif

Mitől ilyen hatékony?

Ez a speciális állpánt alvás közben finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva így orrüreged légútját, megállítva ezzel a horkolás fő kiváltó okát. A pánttal nincs többé légzéskimaradás, a teljes alvásidő alatt helyesen veszed a levegőt. Viselése kényelmes, nem akadályoz semmiben. Sőt, iváskor vagy beszéd közben sem kell levenned. Mérete univerzális, így hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas.  

horkolas_20210331.gif

Gondolj bele, milyen nagyszerű érzés lesz, hogy végre Te és párod is nyugodtan tudtok aludni egész éjszaka. Mindkettőtök teljesen kipihenheti magát, energiával telve kezdhetitek a napot. 

Bemutató videó: 

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rövid időn belül megállíthatod a horkolást
- teljesen lecsökkentheted az alvás közbeni zajokat
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet
- csökkentheted a magas vérnyomás kockázatát
- segít, hogy többé ne kelljen külön aludnod párodtól
- a környezetedben lévőket sem zavarod mostantól horkolásoddal

hork12_3.jpg

Születésnapi ajánlat: a horkolásgátló állpánt most csak 3.490 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Óvd meg egészséged, párkapcsolatod, házasságod! Használd a horkolásgátló pántot minden nap és számolj le a zavaró éjszakai lármával! Az állpántot most születésnapi akciónk keretében mindössze 3.490 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozást követően.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

 KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec.jpg

_______________________________________________________

 TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

Szeretnéd újra élessé tenni vágóeszközeidet? Itt a biztonságos, gyors megoldás!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!

65_1.jpg

A tompa kések csak trancsíroznak - ebből elég!

A hagyományos késélezők sokszor fabatkát sem érnek: nem minden késhez alkalmasak, könnyen kárt tehetnek a pengében. Ismerj meg egy biztonságos, hatékony módszert késeid, szerszámaid gyors megélezésére!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - kedvenc késeid 10 másodperc alatt megújulhatnak vele!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes12_3.jpg

Hogyan lesznek szuperélesek késeid?

A késélező 3 élezőrétege más-más folyamatért felel:

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!

kes13_1.jpg

Előtte-utána - régi késeid megújult, borotvaéles élt kaphatnak

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

Bemutató videó - nézd, milyen könnyű vele az élezés: 

Most igazán megéri feliratkozni: a késélező mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjba küldd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html2_4.jpg

süti beállítások módosítása