Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Te még kapcsolgatod odakint a villanyt?

Itt az automata LED lámpa: érzékeli a mozgást, napelemmel működik

2021. január 12. - naptermeke

Folyton kapcsolgatni kell a villanyt házad, kerted, üzleted körül? Válts egyszerűbb megoldásra!

Unod, hogy állandóan a sötétben kell botorkálnod házad, garázsod, boltod körül? Mit szólnál, ha egyből felkapcsolna a villany, mikor megközelíted otthonod, kocsibejáród, üzlethelyiséged? A hagyományos lámpák szabályosan zabálják az áramot, ráadásul gyakran égve is maradhatnak, mindig fel-le kell kapcsolgatni őket. Emellett ha új világítást szeretnél, akkor kábelekkel, hosszadalmas szereléssel is vesződni kell. Ebből elég!
led1_1.jpg

Megérkezett az automata napelemes LED lámpa, mellyel vezeték nélkül, nagy fényerővel világíthatsz be szinte bármilyen kültéri helyet.  

Napelemes kültéri LED lámpa, mozgásérzékelővel - brutális fényerő, vízálló házban

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpával mostantól könnyedén fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!napelem6.jpg

Mi a titka?

Különlegessége, hogy 100%-ban a nap erejét használja a feltöltődéshez: nem kell hozzá semmilyen elem, plusz akkumulátor vagy vezetékes villany. Nappal töltődik, este világít! Modern, nagy kapacitású napelemének köszönhetően még borúsabb időben is képes töltődni. Teljes feltöltés esetén akár 12 órán keresztül is készenlétben marad. 

poszt-napelemes01.gif

Beépített fény- és mozgásérzékelő - automatikusan fel- és lekapcsol, ha kell!

A napelemes LED lámpát egy hatékony fény- és mozgásszenzorral is ellátták, így csak akkor világít, amikor az valóban szükséges. Sötétben azonnal aktiválódik, ezután, ha 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, egyből felkapcsol a világítás. Nincs többé égve felejtett lámpa, feleslegesen elpazarolt villany! 20 db LED-jének fénye kb. egy 60W-os hagyományos izzóénak felel meg, 120 fokos szögben képes világítani kb. 5 méteres távolságra. 

Vízálló, masszívkészülékház - hosszú éveken át szolgálhat!

A lámpa készülékházát úgy tervezték, hogy a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Télen-nyáron egyaránt használható, jól bírja a hőt és a kemény fagyokat is. 

poszt3_8.jpg

Megrémítheted vele a betörőket, besurranókat 

A napelemes LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Bemutató videó - nézd, micsoda erővel bír:

Hová ajánlott a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa?

- ház köré bárhova, ahol elegendő napfény éri
- udvarra, teraszra, erkélyre
- kerítésre, oszlopra
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázs, alsóépület elé
- üzleteknek, boltoknak
- telephelyeknek
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

led51.jpgElképesztő ajánlat: egy pizza áráért lehet Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából fantasztikus ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os áron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_14.jpg

_______________________________________

TOVÁBBI AJÁNLATUNK:

 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - megérkezett a késélezők legújabb generációja!

Végre egy késélező, amivel különösebb kézügyesség nélkül, egyszerűen újíthatod meg eszközeidet. A gyémántbevonatos élezővel pár mozdulat és késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy éllel rendelkező szerszámod újra a régi fényében tündököl! Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy kedvenc késeiddel úgy fogsz majd tudni vágni, mint új korukban! Nincs több trancsírozás, kínlódás: könnyen megy a szeletelés, aprítás, hámozás, filézés. 02_13.jpg

Mi a titka?

A késélező speciális 3 fázisú technológiája egyesíti a különféle élezőfelületek erejét. Ez a 3-as hatás teszi pengéidet tökéletesen élessé és ellenállóvá a karcokkal szemben. Ezzel a módszerrel az eszközök visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.

05_17.jpg

Mi ez a 3 fázis?

1. Az első fázisban a gyémántszemcsékkel bevont élezővájat képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A második wolfram fázisban történik az él képzése. Ekkor éri el a penge a megfelelő "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás, amiért a kerámia élezőfej felel. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz.  66_1.jpg

Hogyan kell használni?

Mindössze annyi a dolgod, hogy egy stabil asztalon elhelyezed az élezőt, majd az egyik kezeddel szorosan megfogod a markolatot. Ezután a másik kezeddel áthúzod a késeket az egyes fázisokon magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét.

A legjobb eredményhez mind a 3 fázison ajánlott végigmenni. Kerámia kések élezéséhez a 3. kerámia fázist ajánljuk. Ha végeztél, öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból és már kész is vagy!kes1-gif.gif

A késélező nagyméretű és ergonomikus markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik, így biztonságosan használhatod. Jobb és balkezesek számára is alkalmas. Rendkívül masszív és tartós felépítése, strapabíró élezőfeje révén ez a késélező még hosszú évek múltán is használható marad. Kiváló befektetés otthoni és üzemi célra egyaránt.   

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékonyan élez:

Születésnapi ajánlatunk: a gyémántbevonatos késélező most csak 3.990 egy ingyenes feliratkozás után

Mivel nemrég 1 éves lett a blogunk, ezért különleges ajánlattal készültünk olvasóinknak: születésnapunk alkalmából most mindössze 3.990 Ft-ért lehet Tiéd a 3 fázisú késélező. Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést és máris tiéd ez a sokoldalú eszköz:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt szenzációs 3.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

912.jpg

süti beállítások módosítása