Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Eszméletlen téli LED lámpa kiárusítás!

Esőálló, hatalmas erejű fényvető kertbe, udvarra, üzletek, garázsok elé.

2020. december 17. - naptermeke

Hogyan borítsd fényárba kerted, teraszod, üzleted, telephelyed?

A téli korai naplemente sokakat megvisel. Már 4 óra tájban vaksötét van odakint, így még a saját kertünkben vagy üzletünk körül is nehezebb tájékozódni. A hagyományos kültéri fényforrások élettartama véges, fényük halvány, annak ellenére, hogy milyen sokat fogyasztanak. 

Válts most hatékony, takarékos világításra! Az új napelemes, mozgásérzékelős LED lámpákkal pillanatok alatt brutális fényerővel áraszthatod el környezeted. Mindezt úgy, hogy nem lesz szükséged semmilyen kábelre! Használd ki a legújabb technológia minden előnyét és világíts üzemeltetési költség nélkül télen-nyáron! napelem1.jpg

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - automatikusan fel- és lekapcsol, amikor kell!

Végre egy lámpa, amit nem kell külön fel- és lekapcsolgatnod. Amint a közelébe érsz, azonnal világítani kezd. Ha nem érzékel további mozgást, automatikusan kialszik a fénye. A nagyméretű napelememnek köszönhetően gyorsan fel tud töltődni energiával. Mindössze arra kell ügyelned, hogy érje közvetlen napsugárzás. Nappal töltődik, este világít

napelem6.jpg

Hova szerelheted?

A LED lámpát felrakhatod a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra is. A csomagban levő csavarokkal és tiplikkel pillanatok alatt rögzítheted. Kb. 2 m-es magasságba ajánlott szerelni. A lámpa nagyjából 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Egy átlagos kertmérettel számolva 10 db lámpával az egész udvart be tudod világítani. 

03_21.jpg

Víz-, por- és időjárás-álló készülékház

A LED lámpa tervezésekor a tartósság volt az egyik fő szempont. Az IP65-ös vízállóságú készülékház remekül állja az időjárás viszontagságait. Esőben, fagyban, hőségben is jól használható, így télen-nyáron biztosítja számodra a megfelelő világítást.

napelem3.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A lámpa remek kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár mellett? 

betor1.jpg

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra, kerítésre, oszlopokra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok, vendéglátóegységek köré
- céges telephelyekre, raktárakhoz
- bárhová, ahol nincs kiépítve villanyáram

Bemutató videó - nézd, micsoda ereje van:

Elképesztő ajánlat: egy pizza áráért Tiéd a napelemes LED lámpa!

Blogunk egyéves születésnapja alkalmából elképesztő ajánlattal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Most mindössze 1.990 Ft-os darabáron érheted el a napelemes, mozgásérzékelős LED lámpát, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni otthoni, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a napelemes LED lámpát mindössze 1.990 Ft-ért:     

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

napelem2.jpg

 

süti beállítások módosítása