Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósok: fontos kiegészítő az esős-párás időre

Ezzel a trükkel vízhatlan lehet visszapillantód, mindent jól fogsz látni

2020. november 29. - naptermeke

Neked is gyakran bepárásodik a tükröd? Egy ügyes megoldással tisztán tarthatod!

Veled is előfordult már, hogy nem láttál jól hátra, mert esős, párás lett visszapillantód? Hiába törölgetted, másodpercek alatt újra vizes lett? A nem tiszta tükör többszörösére növelheti egy karambol kockázatát. Ha nem látod tisztán a körülötted levőket, az hatalmas veszélyforrás lehet. Ilyenkor gyakoriak a sávváltás, kanyarodás, tolatás vagy előzés közbeni balesetek. folia10.jpg

A mostani nyirkos, gyakran esős, párás időben különösen fontos, hogy megfelelően láss a visszapillantóban. Haszontalan törölgetés helyett ismerj meg egy hosszútávon is hatékony megoldást! 

Vízlepergető fólia visszapillantó tükörre - zavartalan kilátás mostoha körülmények között is

A nanotechnológiás vízlepergető fóliával tükrödet tökéletesen víztaszítóvá varázsolhatod. Néhány mozdulat, és a pára valamint a vízcseppek nem fognak megtapadni visszapillantódon. Mostantól zord időjárásnál is remekül láthatsz mindent, időben észlelheted a körülötted levőket. 

poszt02_2.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A fólia egy speciális védőpajzsot képez tükrödön, amin az esőcseppek egyszerűen képtelenek lesznek megmaradni, valósággal legördülnek róla. Jó hír, hogy ez a 100%-ig páramentes réteg nem színezi a látóteret, nem torzítja a képet, tökéletesen fogsz vele látni mindent egész úton. 

033.gif

A fólia abban is segít, hogy a mögötted levők fényszóróinak erejét csökkentsd, segít kiküszöbölni a zavaró visszaverődéseket. Sőt, tükröd a karcok és a por ellen is védve lesz. 14.5x10 cm-es nagysággal bír, bármilyen személyautóra alkalmas méretű, ollóval könnyedén méretre is szabhatod. 

elotte-utana-folia.jpg

Előtte-utána: élvezd Te is a nagyszerű kilátást, kerüld el a baleseteket!

Hogyan kell használni? 

A fóliát néhány mozdulattal, különösebb szaktudás vagy kézügyesség nélkül felragaszthatod a tükörre. Csak tisztítsd meg jól és vizezd be a visszapillantód, majd vedd le a védőréteget a fóliáról, igazítsd a helyére és már kész is vagy! 

Bónusz tipp: ha az oldalsó ablakokra is raksz 1-1 fóliát, akkor nagyobb eső esetén is kitűnően ki fogsz látni a tükörre. 

06_18.jpg

Mennyi ideig hatásos?

A vízlepergető fóliával használattól és időjárástól függően mintegy 6 hónapig gondoskodhatsz tükröd vízhatlanságáról. Ezután könnyedén cserélheted, nyom nélkül eltávolítható. 

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Tedd Te is vízhatlanná tükrödet: szenzációs féláras akció! 

Ha szeretnél jól hátralátni útközben és elkerülnéd a baleseteket, ez a vízlepergető fólia óriási segítséget ad számodra. Ha mindig is zavart visszapillantód nedvesedése, párásodása, itt a remek alkalom, hogy tegyél ellene!  

Most minden csomagban 2 db fóliát kapsz féláras kedvezménnyel a készlet erejéig, így a bal és a jobb tükröt is vízhatlanná teheted. Ha az oldalsó ablakaid egy részét is szeretnéd vízlepergetővé tenni, akkor érdemes 2 csomagot rendelned. Kattints az alábbi linkre vagy képre, add le megrendelésed itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

09_7.jpg

süti beállítások módosítása