Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Fantasztikus ez a késélező: 10 másodperc alatt megélez bármit

Még a hajlott, repedezett pengét is megjavítja ez az újdonság

2020. november 23. - naptermeke

Te is unod, hogy késeid csak trancsíroznak? Így vess véget a küszködésnek!

Neked is vannak kedvenc késeid, amik már élezésre szorulnának? Szívesen vágnál velük, de mostanában csak trancsíroznak? A legtöbb hagyományos késélezővel képtelenség olyanná tenni a pengét mint új korában. A legtöbb ilyen eszköz nem bír el a hajlott, repedezett pengékkel sem, ráadásul végleg tönkre is teheti a vágóeszközt.poszt01_6.jpg

Ne szenvedj tovább elavult módszerekkel! Elhoztuk neked a késélezők legfrissebb generációját, amivel 3 fázison keresztül varázsolhatod újjá késed, bicskád, bárdod, ollód vagy bármilyen éllel rendelkező szerszámod. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - precíz, biztonságos élezés, 10 másodperc alatt!

A gyémántbevonatos késélezővel gyerekjáték lesz megújítani eszközeidet. Nem kell hozzá különösebb szaktudás, sem kézügyesség: pár húzással még olyan késeket is élessé tehetsz, amikről már azt gondoltad, hogy többé nem fogsz jól vágni velük. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és ellenállóvá is teheted az eszközöket.  12.gif

Mitől ilyen hatékony?

Míg a hagyományos élezők általában egyféle élezőfelülettel vannak ellátva, addig itt 3 különböző fázis lesz a segítségedre. Az egyes fázisok más-más jótékony hatást gyakorolnak a pengére: a végeredmény így lesz gyors, precíz és tartós!kes13.jpg

Előtte-utána: nincs több küszküdés és trancsírozás, ha a gyémántbevonatos élezőt használod

A legelső gyémántbevonatos fázisban a gyémántszemcsék még a sérült, kicsorbult vagy elhajlott élű késeket is képesek megjavítani. A második fázisban történik az él képzése, ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. Végül a kerámiafázis biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és karcálló legyen!

09_6.jpg

Hogyan kell használni?

A gyémántbevonatos késélező használata rendkívül egyszerű: csak helyezd el stabilan egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt hatást el nem éred. Használat után az élezőfejet kiveheted, így könnyen tisztíthatod. Bal és jobbkezesek egyaránt használhatják. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison egymás után végigmenni. 

9html06.jpg

Az élezőt ergonomikus markolattal és csúszásmentes gumitalppal látták el. Kiképzésénél törekedtek a minél nagyobb tartósságra, erről árulkodik a masszív ABS váz és a rozsdamentes acél élezőfej - ezt a késélezőt még hosszú évek múltán is használhatod!

kes12.jpg

Születésnapi akció: a késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után

Újítsd meg régi késeidet másodpercek alatt, vágj, apríts, szeletelj, filézz, hámozz mától könnyedén! Blogunk egyéves születésnapi akciójának köszönhetően most mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá az univerzális 3 fázisú késélezőhöz. Csak 2 egyszerű lépés, és máris tiéd ez a zseniális találmány:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon - ha nem jelenne meg az űrlap, kattints ide a feliratkozáshoz (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem: 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a gyémántbevonatos késélezőt fantasztikus 3.990 Ft-os áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

kes50.jpg

süti beállítások módosítása