Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Neked is csúszik a cipőd télen?

Ezzel többé nem csúszol el a jeges járdán

2020. január 22. - naptermeke

Te is utálod, ha csúszósak a járdák?

Sajnos sok helyen nem takarítják megfelelően a járdákat télen, ezért nagyon könnyű elesni. Gyakran a csizmák, bakancsok sem nyújtanak elég tapadást a jég ellen. Nem véletlen, hogy ónos eső és fagy esetén többszörös a végtagtöréses, zúzódásos esetek száma. 

posztuj.jpg
Ha Te is utálsz csúszkálva közlekedni és nem szeretnéd csúnyán megütni magad, akkor fedezz fel egy új trükköt a jég, az ónos eső és a hó ellen! 

Csúszásgátló cipőtalp - közlekedj biztonsággal egész télen!

A csúszásgátló cipőtalppal bármilyen lábbelit csúszásmentessé varázsolhatsz. Mostantól jöhet jég, ónos eső vagy havazás, soha többé nem fogsz elesni! 

fejlecbe_1.jpg

Mitől ilyen hatékony?

Ez a speciális acél tüskékkel szerelt cipőtalp maximális tapadást nyújt számodra bármilyen felületen. Az elöl lévő 6, illetve a hátulsó 4 db tüske belefúródik a jégbe vagy a hóba, ezáltal még a legcsúszósabb helyeken is magabiztosan közlekedhetsz. Mától nem kell attól tartanod, hogy elesel, és eltöröd vagy kificamítod valamidet. 

posztgif.gif

Hogyan kell használni?

A talpat bármilyen cipőre, csizmára vagy bakancsra egyszerűen felhúzhatod. Csak bújtasd bele a lábbelid orrát, majd sarkát, és már kész is! Többféle méretben (37-46-ig) elérhető, hölgyek és urak számára is alkalmas. Úgy tervezték, hogy semmilyen tevékenység közben ne akadályozzon. Használd bátran séta, munka, túrázás vagy téli sportolás közben és élvezd a biztonságot!

23_1.jpg

Kinek ajánlott a csúszásgátló cipőtalp?

- mindenkinek, akinek elege van a csúszós járdákból
- időseknek, nőknek, gyermekeknek
- várandós kismamáknak
- kültéri dolgozóknak
- kirándulóknak, túrázóknak
- téli sportokat kedvelőknek
- bárkinek, aki meg szeretné védeni magát és szeretteit az elcsúszástól

21.jpg

Előzz meg egy balesetet!

Miért várnál addig, míg elesel és megütöd magad? Gondoskodj saját magad és családtagjaid védelméről ezzel a könnyen használható eszközzel. 

Minden csomagban 2 db (1 pár) tüskés cipőtalpat találsz az általad választott méretben. M, L és XL-es változatban rendelhetsz, 37-46-os méretnek megfelelően. Nyomj az alábbi linkre és szerezd be most a csúszásgátló cipőtalpat fantasztikus áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 20_1.jpg  

 

____________________________________________________


További "A nap terméke":

 

Autós szélvédő takaró - tiszta szélvédő egész télen!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen fel- és levehető univerzális takaró. 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb normál szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Miért szenvednél jégkaparóval, ha egyszerűbben is védekezhetsz a hideg ellen? Szerezd be a szélvédő takarót és védd meg autód üvegét egész évben!


ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


Napelemes, mozgásérzékelős kültéri LED lámpa - nagy fényerő, hatékony működés

A napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

03_2.jpg

Fantasztikus ár, most 3 db/csomag!

Világíts mostantól anélkül, hogy megterhelnéd a villanyszámládat! A napelemes LED lámpákkal olyan helyeket is megvilágíthatsz, melyeket korábban nem volt lehetőség. 

Spórolj rengeteget úgy, hogy közben nagy erejű világításhoz jutsz! Sőt, most minden csomagban 3 db lámpát találsz, kedvezményes 6.990 Ft-os áron!

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

19.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Egg Sitter ülőpárna - ülj kényelmesen bárhol, bármikor!

Az Egg Sitter ülőpárnával bárhol is vagy, egész nap komfortos ülésben lehet részed. Mostantól még a legkényelmetlenebb üléseken sem fogsz elgémberedni!

Olyannyira jó rajta ülni, hogy akár órák után sem fog elzsibbadni semmid. A párna tökéletesen felveszi tested alakját, majd használat után teljesen visszaáll eredeti formájára.

Az Egg Sitter használatával elkerülheted a helytelen ülésből fakadó súlyos betegségeket. Mostantól egész napos kényelmet élvezhetsz, kevésbé fogsz elfáradni még egy hosszú, üléssel töltött nap után is.

Használd az alábbi linket és szerezd be most az Egg Sittert hatalmas árelőny keretében!

fejlec1_3.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

A trükk, amivel autód kisebb horpadásait eltüntetheted - ezt az autószerelők soha nem mutatják meg

Bármennyire is óvatosan közlekedsz, néhány horpadás biztosan keletkezik autódon a mindennapi használat során. Már egy kavicsfelverődés vagy ajtó rányitás is elég, hogy elcsúfítsa szeretett járművedet. Azonban egy műhelyi javítás sok időbe és súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet. 

horpadásjavító készlettel rengeteg pénzt és időt megspórolhatsz. Úgy tervezték meg, hogy bárki otthon, szaktudás nélkül is ki tudja vele húzni a kisebb és közepes horpadásokat. Ráadásul mindezt anélkül, hogy a fényezés vagy a karosszéria károsodna. A legtöbb benyomódást szinte észrevétlenül tüntetheted el vele, 100%-ig biztonságosan. 

Ezzel a sokoldalú készlettel egy műhelyi szervizelés árának a töredékéért teheted újra széppé autódat. Ha Te is szeretnéd megóvni járműved külsejét, a horpadásjavító szett elengedhetetlen számodra. Szerezd be most a komplett csomagot fantasztikus kedvezménnyel a lenti linken.

03_1.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!