Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Neked is görbén állnak a lábujjaid?

Egy egyszerű módszerrel rövid idő alatt kiegyenesítheted őket

2020. január 13. - naptermeke

Téged is görbe lábujjak gyötörnek?

A ferdén álló lábujjak csaknem minden harmadik embert érintenek. Sokan emiatt szégyenkezve takargatják lábaikat, nem szívesen hordanak nyitott cipőket. A kuszán álló lábujjak emellett számtalan egészségügyi kockázatot is rejtenek. Fájdalmas bütyök és kalapácsujj betegség alakulhat ki, amit folyamatos gyulladás, szűnni nem akaró vér- és vízhólyag kísérhet. 

poszt01_1.jpg

Te is szenvedsz a görbe lábujjaktól? Ne várd meg, míg állandó fájdalom kínoz! Tegyél most a szép és egészséges lábujjakért! Bemutatjuk azt az új megoldást, mellyel néhány hét alatt látványos eredményt érhetsz el. 

Toe Corrector lábujj távtartó - hatékonyan egyenesíti ki a görbe lábujjakat

A Toe Corrector egy ortopédus szakemberek által kifejlesztett lábujj távtartó. Ez a puha szilikonból készült korrekciós eszköz segít visszaállítani lábujjaid természetes helyzetét. Megelőzésre, valamint már kialakult bütyök és kalapácsujj betegség ellen is használható. 

Hogyan működik? 

A Toe Corrector a lábujjakat természetes helyzetükbe állítja, így rövid időn belül kiegyenesíti őket. A lábujj távtartó folyamatos használatával fokozatosan szüntetheted meg a görbületet, előzheted meg a súlyos deformációt. 

Használatával testtartásod is javul: járásod stabil és egyenes lesz, külsőd magabiztossá válik. 

toe-corrector_1.gif

Képzeld csak el, milyen jó lesz, hogy többé nem kell takargatnod ferdén álló lábujjaidat! Mostantól bátran vehetsz fel nyitott cipőket, szandált, papucsot. A Toe Correctorral lábujjaid akár 1 hónap elteltével újra egyenesek lehetnek!08_5.jpg

Hogyan kell használni?

A Toe Correctort pofonegyszerűen használhatod: a nagylábujjadtól kezdve húzd fel egyesével mindegyik ujjadra a távtartót. Mindkét lábra alkalmas, cipő alatt, zokniban is kényelmesen viselhető. Úgy fejlesztették ki, hogy mindennapi tevékenység közben is használhasd. Pihenj, sportolj vagy dolgozz, miközben lábujjaid egyenesednek! Univerzális méretű, hölgyek és urak is használhatják. 

16_2.jpg

Tegyél most a szép lábujjakért!

Előzd meg a betegségeket, legyenek mindig szép lábujjaid a Toe Correctorral! Számolj le a fájdalmakkal, mondj búcsút a bütyöknek és a kalapácsujjnak! 

Minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót találsz, így egyszerre mindkét lábad ujjait kiegyenesítheted. Rendeld meg most nagyszerű áron az alábbi linken:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 11.jpg

 

____________________________________________________


További "A nap terméke":

 

Autós szélvédő takaró - tiszta szélvédő egész télen!


Utálod kaparni a jeget szélvédődről? Itt a hatékony megoldás a jegesedés ellen, mellyel elkerülheted a baleseteket és a bírságokat is. 

Fárasztó jégkaparás helyett válaszd ezt az egyszerű, gyors módszert a jég, a hó, a dér megfékezésére. Bármilyen autóra jó, esztétikus, könnyen fel- és levehető univerzális takaró. 146x70 cm-es méretű, így a legtöbb normál szélvédőt befedi. Kicsire összehajtható, elfér akár a kesztyűtartóban is.

Miért szenvednél jégkaparóval, ha egyszerűbben is védekezhetsz a hideg ellen? Szerezd be a szélvédő takarót és védd meg autód üvegét egész évben!


ba90f946c4060a2f8fca255541c183a7.png

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Ónos eső, fagyott utcák - többszörös a végtagtöréses balesetek száma!

Beköszöntöttek a kőkemény fagyok, ismét megnőtt a jég és az ónos eső általi balesetek száma. A csúszós járdákon egy pillanat alatt megtörténhet a baj: egy szimpla séta is nagyon könnyen zúzódással, ficammal vagy akár végtagtöréssel is végződhet. 

Csúszásgátló cipőtalp - speciális tüskékkel, bármilyen lábellire!

Ezzel a különleges tüskékkel szerelt talppal minden helyzetben tökéletes tapadást biztosíthatsz cipődnek, csizmádnak, bakancsodnak. Legyen szó jeges, havas vagy ónos eső borította járdáról, mostantól bárhol magabiztosan lépdelhetsz. Az elöl levő 6, illetve a hátul levő 4 db tüske garantálja, hogy soha többé ne csússz el télen. 

Ne várd meg, míg elesel és csúnyán megütöd magad! Gondoskodj saját magad, szeretteid védelméről ezzel a könnyen használható találmánnyal! 

fejlecbe.jpg


KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

19.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!