Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

Mennyi fény kell udvarodnak?

Tudd meg most, milyen az ideális kültéri világítás!

2019. december 12. - naptermeke

Itt a hatékony fegyver a korai sötétedés ellen

Téged is zavar, hogy korán besötétedik? Világíts kültéri napelemes LED lámpával! Ezzel a modern, mozgásérzékelős fényforrással egész udvarodon megfelelő világításhoz jutsz.

Mostantól úgy boríthatod fénybe kerted, teraszod, kapud, kocsibejáród, hogy nem kell körbekábelezned az egész házat. Nem véletlen, hogy egyre többen cserélik le régi lámpáikat ilyen új megoldásra.

7c02440768d5be543e9af0582d3917c8.png

Napelemes, mozgásérzékelős lámpa - vezeték nélkül, azonnal beüzemelhető

Végre egy lámpa, amit egyszerűen, szinte bárhol használhatsz! Nem lesz szükséged vezetékre, kapcsolókra, bonyolult felszerelésre. Pillanatok alatt rögzítheted a kívánt falra, kerítésre vagy akár oszlopra. Kizárólag a nap erejét használja a feltöltéshez, nem terheli a villanyszámládat. 

Hogyan működik?

A lámpát úgy tervezték, hogy sötétség esetén magától aktiválódjon. Ezután, ha mozgást érzékel 3-4 méteres körzetben, azonnal felkapcsol a világítás. Ha 30 mp-ig nem érzékel további mozgást, automatikusan elalszik a fény. Ezzel búcsút inthetsz az égve maradó lámpáknak, a feleslegesen pazarolt villanynak!

100%-ig vízálló, emellett ellennál a fagynak, hőnek és a pornak is. Készülékháza még mostoha időjárás esetén is tökéletesen védi a lámpát.

98b7564417e7f42b39d34d5f97ab6c76.png

Mennyi ideig világít?

A napelemes LED lámpa erőteljes hideg fehér fénye egy teljes feltöltéssel kb. 150-200 felvillanásra képes, így több napos készenléti idővel bír. Gyengébb napfény, illetve felhősebb idő esetén is képes töltődni, ezáltal a téli időszakban is jó szolgálatot tesz. 

Hol használható?

Használhatod kertben, teraszon, garázs- vagy kertkapu előtt, alsóépületnél, kocsibejárónál egyaránt. Emellett céges használatra, üzlethelyiségek elé, telephelyekre is kiváló.

Elriasztja a besurranókat, betörőket

A lámpa hirtelen felvillanó fényével elriaszthatod a besurranókat, betörőket is. A váratlanul bekapcsoló világítás hatására a betolakodók gyorsan kereket oldanak. 

Válts Te is napelemes, gazdaságos világításra!

A modern technológiának köszönhetően most már egy pizza áráért elérhető ez a sokoldalú világítás. Szerezd be Te is szenzációs áron a készlet erejéig ezen a linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


48bf070b2e300b7706d8e3ee55b60365.png