Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így teheti tönkre életminőséged a horkolás

Egy ügyes találmánnyal megóvhatod párkapcsolatod, egészséged.

2020. augusztus 03. - naptermeke

Téged is hangos horkolás kínoz? Mutatjuk a veszélyeket és a megoldást!

Itthon kb. minden második ember hangosan horkol éjszaka, mely sok kockázattal járhat. Ha Te is a lármás alvók táborát erősíted, akkor nemcsak párkapcsolatod, hanem egészséged is veszélynek teszed ki. Számos házasságot a horkolás tesz tönkre: nem csoda, mivel a zajos alvás miatt gyakori a különalvás, veszekedés és az ebből fakadó elhidegülés. 

hork1_1.jpg

Aki helytelenül veszi a levegőt éjszaka, annál gyakran nem jut elég oxigénhez a szervezet: emiatt állandó fáradtságérzet, kialvatlanság, valamint infarktus, agyvérzés, cukorbetegség kockázata is felléphet. 

horkol2.jpg

Tegyél most egészségedért, párkapcsolatodért! Ne hagyd, hogy a horkolás megkeserítse életed! Egy új, hatékony fegyverrel leszámolhatsz a veszélyekkel.  

Horkolásgátló állpánt - azonnali, biztonságos ellenszer a horkolás ellen

Az amerikai tudósok segítségével kifejlesztett horkolásgátló állpánt gyors, biztonságos és fájdalommentes megoldást nyújt a zavaró horkolás ellen. 

Mit kell tenned?

Egyszerűen húzd fel elalvás előtt és már az első alvásnál érezheted jótékony hatását. Segít helyesen venni a levegőt, így a zajok fokozatosan csökkennek. Így nem zavarsz másokat, ráadásul sokkal kipihentebben, energiával telve fogsz ébredni reggelente. 

50.gif

Mitől ilyen hatékony? 

Az állpánt a horkolás fő okát szünteti meg: alvás közben az elernyedt szájpadlás és gége rezgése okozza a jellegzetes horkoló hangot. Ilyenkor a horkolók egy részénél oxigénhiány is felléphet, ami hosszútávon súlyos betegségek forrása lehet. Az állpánt ezt segít kiküszöbölni: finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva ezzel orrüreged légútját, ezáltal a teljes alvásidő alatt zajtalanul fogod venni a levegőt.  
 horkolas_1.gif

A pántot teljesen komfortosan viselheted, nem akadályoz semmiben. Sőt, iváskor vagy beszéd közben sem kell levenned. Mérete tépőzárral egyszerűen állítható, hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas.  

Mostantól nem fog felkelteni párod

Az alvási állpánttal biztosíthatod számodra és kedvesed számára is a nyugodt pihenést. Többé nem kell ébresztgetnie párodnak, hogy abbahagyd a horkolást. Mindketten teljesen ki tudjátok magatokat pihenni, feltöltődve, frissen indíthatjátok a napot.  

oldal10.jpg

Csökkentheted a betegségek kockázatát

A horkolásgátló állpánttal az alvás teljes időtartamára biztosíthatod a megfelelő, csendes levegővételt. Ezzel a sokoldalú találmánnyal jelentősen csökkentheted a magas vérnyomás, az agyvérzés és más betegségek kockázatát. Emellett nagymértékben növelheted a mélyalvásban töltött időt, megszüntetheted az állandó nappali fáradtságérzetet. 

oldal6_3.jpg

Fékezd meg Te is a horkolást egyszerűen!

Ne szenvedj többé a horkolástól! Akár saját magadnak, akár kedvesednek van szüksége rá, ez a horkolásgátló állpánt nagyszerű szolgálatot tesz. Már néhány hét folyamatos éjszakai használattal minimálisra szoríthatod vissza az alvás közbeni zajokat. 

Tegyél most Te is a jobb életminőségért, rendeld meg a horkolásgátló állpántot szenzációs áron az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

fejlec.jpg

 ___________________________________________________ 

További "A nap terméke":

 

Super Cool Box mobil léghűtő - frissítő vízpára, bárhol is vagy!

A Super Cool Box egy zseniális hűsítő doboz, melyet úgy terveztek, hogy rövid időn belül le tudd vele hűteni környezeted. A készülék finom, hűvös vízpárát bocsát ki, így könnyen elviselhetővé teszi a fülledt napokat. A frissítő léghűtő mellett jobban megy a pihenés, munka és a tanulás is.

2_2.jpg

Használatához nem lesz szükséged szakemberre, hosszadalmas szerelésre vagy bonyolult kábelezésre. Csak töltsd meg vízzel, kapcsold be, majd állítsd be a kívánt fúvási irányt. Egy vízfeltöltéssel akár 6-8 órán keresztül képes üzemelni.

Ezt a könnyű és kompakt, otthonra, üzletekbe, irodába is alkalmas találmányt most 4.990 Ft-os akciós áron érheted el itt:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - többé nem ég oda, nem tapad le az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlappal többé nem kell aggódnod, hogy letapadnak vagy odaégnek a fogások. Teflonbevonatú üvegszálas szövetből készült, mely ellenáll a nagy hőnek, és teljességgel tapadásmentes. Segítségével a grillsütődet is tisztán tarthatod. Elfelejtheted a fárasztó sikálást, kapargatást: a grillrács a sütést követően makulátlan maradhat.

7_2.jpg

Szenzációs nyári kedvezmény, 1.990 Ft/szett!

Próbáld ki te is ezt az univerzális sütőlapot és kápráztasd el környezeted fenséges ízekkel! A BBQ grill lapon készült finomságok után biztosan mindenki megnyalja majd mind a 10 ujját!

 Add le rendelésed az alábbi linken és süss mától mennyei grill ételeket:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 

 

 

Frissítő párakapu - gyors felfrissülés, hűsítő vízlepellel! Akció: csak 1.990 Ft/szett!

A frissítő párakapuval azonnal, akár 10 fokkal csökkentheted a levegő hőmérsékletét. Ez a strandokon, fesztiválokon már jól bevált eszköz végre otthoni használatra is elérhető. 

p_irakapu_dekor_05.jpg

A párakapu 10 db szórófeje finom és hűs vízleplet állít elő, mellyel pillanatokon belül hűvösebbnek érzed a levegőt. A hideg vizet apró szemcsékre porlasztja, így nem áztat el, ugyanakkor teljesen képes felfrissíteni.

Állj, ülj vagy feküdj alá bátran: a 10 speciális fúvóka folyamatos, kellemes párafüggönnyel kényeztet. A szett teljes hossza 10 méter, melyet szükség esetén tovább bővíthetsz.

Kerüld el a hőgutát Te is! Vesd be a párakaput és mondj búcsút a kánikulának egész szezonban! A minden tartozékot tartalmazó, komplett csomagot most mindössze 1.990 Ft-ért szerezheted be! Rendeld meg az alábbi linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

süti beállítások módosítása