Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a zseni olvasószemüveg, ami több távolságra is jó

Olvass, gépezz, mobilozz, szerelj egyetlen szemüveggel!

2024. április 01. - naptermeke

Gyakran hunyorogsz a monitor vagy a telefon előtt? Ismerd meg az olvasószemüvegek királyát!

Ismerős az érzés, amikor olvasás vagy számítógépezés közben elmosódottá válik a szöveg? Bosszant, hogy olvasószemüveged nem nyújt tökéletes látásélményt? Vagy eddig nem használtál szemüveget, de érzed, hogy szükséged lenne rá a közeli teendőkhöz? Bármelyik is a te történeted, abban biztosak lehetünk: a rossz közeli látás pokollá teheti a mindennapjaidat.
onepower555.jpg

Unod, hogy több olvasószemüveget kell használj? Mutatjuk, hogyan láss jól egyetlen szemüveggel!

Sajnos a normál olvasószemüvegek csak kb. 30-40 cm-re adnak megfelelő képet. Ennél távolabbra már nem mindig lehet velük élesen látni, pedig pl. a monitort ennél messzebb érdemes elhelyeznünk. Sokan emiatt többféle olvasószemüveget is használnak különféle feladatokhoz. Számolj le a hunyorgással, ne kínlódj tovább az olvasószemüvegek cserélgetésével: egy zseni újdonsággal több látássegítőt is helyettesíthetsz!

One Power többfunkciós olvasószemüveg - kifogástalan közeli látás +0.5 és +2.5-ös dioptria között

A One Power szemüveggel több olvasószemüveget is helyettesíthetsz. Különlegessége, hogy rugalmas fókuszú lencsékkel látták el. Ez azt jelenti, hogy egy szemüveggel több dioptriát is kiválthatsz: ha szemed +0.50 és +2.50-es érték között van, akkor kifogástalanul láthatsz vele közelre. Könnyen elolvashatod vele a kisebb betűket, élesen láthatod telefonod, tableted, laptopod vagy asztali PC-d kijelzőjét is.  onepower51.jpg

Legyen szó olvasásról, szerelésről, varrásról, számítógép előtti munkáról, egész nap éles képet élvezhetsz. Attól függően, hogy épp közelebbre vagy kicsit távolabbra pillantasz, szemeid mindig a nekik megfelelő éles pontot találják meg a lencsén. Így elfelejtheted a zavaró hunyorgást, valamint a szemüvegek folytonos, idegőrlő cserélgetését is.level-kep01.jpg

Képzeld el, milyen szuper lesz, hogy mostantól nem kell többféle szemüveget használnod, közvetlen közelre és kartávolságba is tisztán láthatsz akár olvasáskor, munka közben vagy barkácsolásnál, varrásnál.69_1.jpg

A One Power nagy előnye, hogy távolabbra is tisztább lehet vele a látásod, mint a hagyományos olvasószemüvegekkel. Nézz fel mostantól bármikor anélkül, hogy igazgatnod kéne a szemüveged!

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. Ha a párodnak is maximum +2.5-es a dioptriája, akkor ő is használhatja.

Nézd, milyen remek látást nyújt:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 09_13.jpg

Ünnepi ajánlat: a One Power csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

A One Power olvasószemüveg remek ajándékötlet mindenki számára, aki szeretne élesen látni közelre.

Mivel azt szeretnénk, hogy minél több emberhez eljusson az éleslátás kulcsa, ezért nagyszerű ajánlattal készültünk számodra: a One Power olvasószemüveget most 4.990 Ft-os szuperáron érheted el  egy ingyenes feliratkozás után:

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása