Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őrület: közelre-távolra is jó szemüveg 6.000 Ft alatt

Olvasáshoz, számítógép elé, utazáshoz is kiváló vívmány, imádni fogod

2024. március 23. - naptermeke

Van olvasószemüveged, de nem vagy elégedett? Így láss távolabbra is, egyetlen szemüveggel!

Van olvasószemüveged, mégis gyakran hunyorítasz? Nem mindig látod jól a telefonod, a számítógéped vagy a TV-d képernyőjét? Ne aggódj, nem vagy egyedül ezzel: a hagyományos olvasószemüvegek csak közeli távolságra biztosítanak éles látást, így kevésbé ideálisak számítógépes munkához vagy távolabbi tárgyak nézéséhez.03_39.jpg

Itt az ideje, hogy megismerd az új multifokális olvasószemüveget! Ez a különleges szemüveg olyan lencsékkel rendelkezik, amelyek fokozatosan változó dioptriával bírnak fentről lefelé, és lehetővé teszik a tiszta látást közelre, középtávra és távolabbra is.

Multifokális olvasószemüveg – speciális átmenetes lencsékkel a mindig éles látásért

A vadonatúj multifokális olvasószemüveg átmenetes lencséivel többféle távolságba is éles képet kapsz. A progresszív lencsékkel szemeid mindig a távolságnak megfelelő, tiszta látást élvezhetik. A lencsék teteje a távolabbra, középső része kb. 1-2 méterre, míg az alsó része a közvetlen közelre történő éleslátást nyújtja.

09_22.jpg

Miért érdemes neked is multifokális szemüvegre váltanod?

A szemüveg ideális olvasáshoz, varráshoz, munkához a számítógép előtt, mobilozáshoz, TV-nézéshez, sportoláshoz, utazáshoz, vezetéshez és mindennapi tevékenységhez. A lencséken lentről felfelé folyamatosan változik a dioptria érték, így 30 centimétertől kezdve egészen távolra is jól láthatsz vele.

02_26.jpg

Képzeld el, mennyire megkönnyíti életed, hogy többé nem kell váltogatnod különféle szemüvegeidet. Ha a Te dioptriád is +1.00 és +4.00 között van, akkor oldalunkon megtalálod a neked megfelelő erősséget. Láss mindig kiválóan, egyetlen szemüveggel!

multifokgif.gif

A multifokális szemüveg minőségi titánium fémszárral és kékfény szűrős lencsékkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a képernyők káros sugarai ellen. Ezt a szemüveget hölgyeknek és uraknak is bátran ajánljuk. A félkeretes megoldás révén szinte minden arcformához passzol!05_34.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen strapabíró:

Kinek javasoljuk a multifokális szemüveget?

  • mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
  • mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
  • mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
  • mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
  • aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
  • aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
  • aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

12_22.jpg

A tavasz legjobb ajánlata: a szemüveg csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Olvass, gépezz, mobilozz, kirándulj anélkül, hogy szemüveget kéne cserélgetned! Tavaszi ajánlatunk keretében most egy szaküzleti szemüveg árának töredékéért lehet Tiéd a multifokális olvasószemüveg. Mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol email hírlevelünkre.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a multifokális olvasószemüveget 5.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

05_37.jpg

süti beállítások módosítása