Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őszi kiránduláshoz kötelező: itt a távcsövek királya

Zsebben elfér, több km-re elláthatsz vele, feltétlen vidd magaddal

2023. október 02. - naptermeke

Szeretsz utazni, kirándulni, városnézni? Így fedezd fel a körülötted levő világot, természetet!

Az őszi kirándulások és természetjárások során gyönyörű, őszi színekbe öltözött tájakat fedezhetsz fel, és emlékezetes pillanatokat élhetsz át. Ugyanakkor szabad szemmel néha nehéz teljesen élvezni a látványt, és lemaradhatsz fontos részletekről is.
tavcs15.jpgAz egyszemes (monokuláris) távcső most segít abban, hogy minden részletet könnyedén felfedezhess a kirándulásaid során. Tekints bele, és hagyd, hogy lenyűgözzön az őszi természet varázsa, amit eddig még sosem láttál!

Egyszemes (monokuláris) távcső - vegyél szemügyre bármit, egyszerűen!

Az egyszemes távcsővel egy új világ nyílhat meg előtted: legyen szó közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. html04_1.jpg

Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsövekkel kínlódni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kis helyen elfér!

Mitől ilyen különleges?

A távcsövet 16x-os nagyításra képes lencsékkel látták el, 1.5 m távolságból a végtelenbe tudsz vele fókuszálni. A teljesen tükröződésmentes optika révén nem kell tartanod a becsillanásoktól, tisztán és élesen figyelheted meg a téged érdeklő dolgokat.  tavcso9.jpg

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől.tavcso.gif

Ezzel a távcsővel olyan érdekes objektumokat, élőlényeket is megfigyelhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Akár egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 

Figyeld, milyen lenyűgöző képet ad:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
- városnézéshez
- élőlények megfigyeléséhez
- horgászathoz, vadászathoz
- égi, légköri jelenségek vizsgálatához
- sporteseményekhez, koncertekhez, egyéb rendezvényekhezfejlec02_4.jpg

Születésnapi ajánlat: az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Fedezz fel eddig ismeretlen dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást! Lepd meg saját magad, párod, gyermeked ezzel a sokoldalú vívmánnyal! 3 éves születésnapi ajánlatunknak hála, egyszemes távcsövet most fél áron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 58_8.jpg

süti beállítások módosítása