Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őrület: közelre-távolra is jó szemüveg most 6.000 Ft alatt

Végre nem kell hunyorognod és cserélgetned szemüvegeidet

2023. június 11. - naptermeke

Nem kell többé hunyorognod: itt a több távolságba is jó (multifokális) olvasószemüveg

Te sem mindig látsz jól közelre vagy távolabbra? Nem szeretnél többféle, különböző dioptriájú szemüveget magaddal cipelni?08_43.jpg

Itt az ideje, hogy megismerkedj a multifokális olvasószemüveggel! Ez a szemüveg különleges átmenetes  lencsével rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tisztán láss közvetlen közelre, középtávolságra és messzebbre is. 

Multifokális olvasószemüveg – speciális átmenetes lencsékkel a mindig éles látásért

A vadonatúj multifokális olvasószemüveg átmenetes lencséivel többféle távolságba is éles képet kapsz. A progresszív lencsékkel szemeid mindig a távolságnak megfelelő, tiszta látást élvezhetik. A lencsék teteje távolabbra, középső része kb. 1-2 méterre, míg az alsó része a közvetlen közelre történő éleslátást nyújtja.02_26.jpg

Miért érdemes neked is multifokális szemüvegre váltanod?

A szemüveg ideális olvasáshoz, munkához a számítógép előtt, mobilozáshoz, TV-nézéshez, sportoláshoz, utazáshoz, vezetéshez és mindennapi tevékenységhez. A lencséken lentről felfelé folyamatosan változik a dioptria érték, így 30 centimétertől kezdve egészen távolra is jól láthatsz vele.09_22.jpgGondolj bele, mennyire megkönnyíti életed, hogy többé nem kell váltogatnod különféle szemüvegeidet. Ha a Te dioptriád is +1.00 és +4.00 között van, akkor oldalunkon megtalálod a neked megfelelő erősséget. Láss mindig kiválóan, egyetlen szemüveggel!

multifokgif.gif

A multifokális szemüveg minőségi titánium fémszárral és kékfény szűrős lencsékkel rendelkezik, amelyek védelmet nyújtanak a képernyők káros sugarai ellen. Ezt a szemüveget hölgyeknek és uraknak is bátran ajánljuk. A félkeretes megoldás révén szinte minden arcformához passzol!

05_34.jpg
Bemutató videó - nézd, milyen remek a minősége:

Kinek javasoljuk a multifokális szemüveget?

  • mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
  • mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
  • mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
  • mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
  • aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
  • aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
  • aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

12_22.jpg

A multifokális szemüveg csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Olvass, gépezz, mobilozz anélkül, hogy szemüveget kéne cserélgetned! Most Neked is lehetőséged van megtapasztalni a multifokális olvasószemüveg előnyeit, mivel oldalunkon 50% kedvezménnyel, 5.990 Ft-os szuperáron vásárolhatod meg ezt a sokoldalú vívmányt. Mindezd biztonságos utánvétes fizetéssel, gyors kiszállítással.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a multifokális olvasószemüveget 5.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

02_28.jpg

süti beállítások módosítása