Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így védd kocsid a hőtől nyáron - nem fogsz többé megsülni

Ints búcsút a forró utastérnek egy szemtelenül hasznos találmánnyal

2023. június 06. - naptermeke

Készülj a forróságra: ezzel előzd meg a kocsiban tomboló kánikulát!

Tudtad, hogy a tűző napon hagyott autód belső hőmérséklete akár 70 °C-ra is felmehet? Ez nemcsak kellemetlen, hanem rendkívül veszélyes lehet számodra, valamint az utasaidnak. Ráadásul a napfény károsíthatja a műszerfalat és a belső burkolatokat is.napernyo1.jpg

Ne várj, amíg a hőség kikészít! Egy fantasztikus találmánnyal hatékonyan védekezhetsz a meleg ellen, elkerülheted a hőgutát.

Autós napernyő - kerüld el a hőkatlant és a tűzforró kormányt!

Ha eleged van abból, hogy autód tavasszal és nyáron igazi szaunává változik, az ülés megégeti a feneked, a kormány pedig megsüti a kezed, itt az ideje megismerned az autós napernyőt. Ez a szuper újítás véget vethet a hőségnek autódban.
02_27.jpg

Mi a titka?

Az ernyő többrétegű alumínium felülete szinte teljes mértékben visszaveri a hőt és az UV-sugarakat. Ennek a fantasztikus hővisszaverő tulajdonságának köszönhetően akár több 10°C-kal hűvösebbnek érezheted az autó utasterét. Így megkímélheted magad, párodat, gyermekedet, szeretteidet és háziállataidat a hőgutától.
57_5.jpgVégre nem fogja tovább égetni a kezed a kormány, és nem kell szenvedned a forróságtól. Utastársaidnak sem kell tovább megfőniük az autóban, amikor beülnek. Az autós napernyő elengedhetetlen kellék minden gépkocsivezető számára a tavaszi és nyári időszakban!

Hogyan kell használni a napernyőt?

Az árnyékoló használata rendkívül egyszerű: egyszerűen nyisd ki az autó belsejében, mint egy normál esernyőt, helyezd a szélvédőhöz, és kész is vagy! A napellenzőt lehajtva stabilan rögzítheted.
04-autosblog.gif
A napernyő mérete 130x75 cm, így tökéletesen illeszkedik a legtöbb személyautó szélvédőjére. Indulás előtt könnyedén összecsukhatod, majd egyszerűen elrakhatod a kesztyűtartóba vagy más tárolóhelyekre. A csomagban található stílusos bőrtok nagyban segíti az árnyékoló tárolását.html03_5.jpg

Felejtsd el a csúnya, sok helyet foglaló és nehezen összehajtható takarókat, és válassz esztétikus megoldást!

Bemutató videó - nézd meg, milyen könnyű használni!

Kiknek ajánlott az autós napernyő?

  • mindenkinek, akiknek elegük van abból, hogy szaunává változik autójuk nyáron
  • akik nem szeretik, ha a kormány megégeti a kezüket
  • akik nem akarnak tovább forró ülésekben ülni
  • akik meg akarják védeni autójukat a káros sugaraktól
  • akik meg szeretnék óvni saját magukat, utastársaikat és háziállataikat a hőségtől
  • akik nem akarnak többé csúnya, nehezen összehajtható árnyékolókkal szenvedni
  • akik szeretik a dizájnos és sokoldalú találmányokat

54_5.jpg

Készülj a kánikulára: az autós napernyő most csak 5.990 Ft!

Védd meg saját magad, utasaid és autód belsejét a káros hőségtől, napsugaraktól! Előzz meg egy rosszullétet vagy balesetet!

Remek hírrel készültünk: az autós napernyőt most most nyári bevezető ajánlatunkkal mindössze 5.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőt 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

süti beállítások módosítása