Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szeretnél jobban látni? Itt a közelre-távolabbra is jó szemüveg

Olvasáshoz, munkához, kiránduláshoz is remek újdonság, most töredék áron

2023. május 12. - naptermeke

Nem mindig látsz jól közelre? Van olvasószemüveged, de nem vagy vele elégedett?

Te sem látsz mindig tökéletesen? Van olvasószemüveged (netán több is), de mégis hunyorognod kell? Nem vagy egyedül: mivel a hagyományos olvasószemüvegek maximum kartávolságba adnak éles képet, ezért számítógép elé vagy távolabbra sokszor nem megfelelők.

03_39.jpgNe erőltesd meg többé a szemed: egy szuper újdonsággal közvetlen közelre, középtávolságba és távolra is tiszta képet kaphatsz. Innentől kezdve nem kell cserélgetned különféle dioptriájú szemüvegeid, élesen láthatsz otthon, munka vagy utazás közben is.

Multifokális olvasószemüveg – különleges átmenetes lencsékkel a mindig éles látásért

Az új multifokális olvasószemüveggel végre jól fog menni az apróbetűk olvasása, a számítógép vagy a telefon kezelése, a TV-nézés, a távolabbi dolgok megfigyelése is. Képzeld el, milyen csodás lesz, hogy mostantól kiválóan láthatsz egyetlen szemüveggel, nem kell túlzottan előre dőlnöd a monitorhoz, nincs több fejfájás a túlzott megerőltetéstől.02_26.jpg Mitől olyan különleges a multifokális szemüveg?

A hagyományos lencsékhez képest a multifokális lencséken egyszerre több dioptria is megtalálható. A lencsék felső része a távoli, középső átmeneti (progresszív) sávja a közepes távra, alsó zónája a közelre (kb. 30-40 centire) történő éleslátást biztosítja.

09_22.jpg

Attól függően, hogy épp merre nézel a szemeddel, úgy fogsz a lencsével igényeidnek megfelelő, kitűnő látást kapni. Az alsó zónával pl. szerelhetsz, mobilozhatsz, a középső részen tisztán láthatod a monitort, a TV-t, míg a felső zónával utazáskor, séta, sportolás közben láthatsz remekül. Ha a Te dioptriád is +1.00 és +4.00 között van, akkor nálunk megtalálod a számodra ideális szemüveget (a szemüvegek dioptriajelölése a lencsék alsó részén levő legerősebb dioptria értéket jelöli).

05_34.jpg

A szemüveg erős fémkerettel, rendkívül strapabíró titánium szárral rendelkezik. Hölgyek és urak is bátran hordhatják, stílusos, kényelmes viselet. A rugalmasan hajlítható, ezáltal állítható szárnak hála, jól illeszkedik a különféle fejméretekhez. Nem szorít, nem nyom, mégis stabilan a fejen marad. 
multifokgif.gifBemutató videó - nézd, milyen strapabíró:

Kinek javasoljuk a multifokális szemüveget?

  • mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
  • mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
  • mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
  • mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
  • aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
  • aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
  • aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

12_22.jpg

A multifokális szemüveg csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Olvass, gépezz, mobilozz anélkül, hogy szemüveget kéne cserélgetned! Születésnapi ajánlatunk keretében most egy szaküzleti szemüveg árának töredékéért lehet Tiéd a multifokális olvasószemüveg. Mindössze annyit kell tenned, hogy felirakozol email hírlevelünkre.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a multifokális olvasószemüveget 5.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_10.jpg

süti beállítások módosítása