Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Benőtt, gyulladt köröm kínoz? Ezzel vágd, hogy ne fájjon!

Zseni trükk a szép körmökért: kézre és lábra is szuper vívmány érkezett

2023. március 28. - naptermeke

Fájó, vastag köröm gyötör? Szeretnél szép és egészséges körmöket? Ez Neked szól!

Hazánkban is sokan szenvednek gyulladt, benőtt, megvastagodott körmöktől. Az ilyen repedt, kemény, fájó körmök vágása hagyományos ollókkal, csipeszekkel valóságos tortúra. Szinte lehetetlen velük elég erőt kifejteni, hozzáférni problémás helyekhez, így a fájdalom tartósan fennállhat. korom1.jpg
Szeretnéd megkönnyíteni a körömvágást? Elhoztuk számodra a vadiúj 4 az 1-ben körömápoló szettet. Ezzel a szenzációs manikűr és pedikűr csomaggal fájdalmak és erőkifejtés nélkül varázsolhatod széppé körmeidet. 

Magic Clipper PRO - 4 az 1-ben körömápoló készlet a gyönyörű és egészséges körmökért!

A Magic Clipper PRO egy komplett manikűr és pedikűr csomag, amivel káprázatosan egyszerű a körmök vágása, gondozása. A készletben található szuperéles körömvágó fogóval még a legvastagabb körmök is erőfeszítés nélkül vághatók le. A prémium minőségű rozsdamentes penge akár a forró kés a vajat, úgy vágja át a megvastagodott, kemény felületű körmöket is.03-koromvago_1.gif

A csúszásmentes fogantyú és az anatómiailag ívelt acél pengék szavatolják, hogy biztonságosan, gyorsan és fájdalommentesen vághasd le körmeidet. Ahol a hagyományos ollók és csipeszek feladják, ott érzi igazán remekül magát a Magic Clipper PRO.53_7.jpg

Legyen szó kéz- vagy lábápolásról, ez a profi készlet hatalmas segítséget nyújt hölgyek és urak számára is. Nyugdíjazd régi ollóidat, csipeszeidet, és számolj le a kínokkal!

Így használd:

A legjobb hatáshoz 10 perc langyos vizes áztatást javaslunk a kezelés előtt. A mellékelt körömbőr csipesszel eltávolíthatod a felesleges bőrt a köröm körül. A kaparóval a köröm alatti és körüli szennyeződésektől szabadulhatsz meg.04_31.jpg

Ezután használd a körömvágó fogót és finoman vágd le körmeidet a kívánt hosszúságra. A hegyes és ívelt kialakítás révén a kényesebb részeket is könnyen elérheted. A vágás végeztével a reszelővel megfelelő formájúra csiszolhatod körmeidet.

10_25.jpg

Mivel a fogó könnyen összenyomható, így ízületi gyulladásban szenvedők, mozgáskorlátozottak, valamint idősek számára is ajánlott. Olyannyira tartós és prémium anyagú, hogy egy életen át megoldhatod vele a körömvágás kérdését. 

Milyen körmökhöz használhatod a készletet?

- bármilyen egészséges, normál állapotú körömhöz
- benőtt körmökhöz
- törékeny körmökhöz
- megvastagodott körmökhöz (pl. öregedés vagy gombás fertőzés esetén)15_11.jpg

Nézd, milyen jól működik:

Legyenek mindig szép, egészséges körmeid: a 4 az 1-ben csomag most szuper áron!

Számolj le a fájdalmas, benőtt körmök kegyetlen érzésével, tedd könnyűvé a körömápolást! 

Oldalunkon most fantasztikus bevezető áron érheted el a komplett 4 db-os kozmetikai csomagot egy ingyenes hírlevél feliratkozás után, amivel további akcióinkról is azonnal értesülhetsz.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 4 db-os körömvágó szettet mindössze 4.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

17_6.jpg

süti beállítások módosítása