Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így ropogtasd ki a hátad, hogy ne fájjon!

Remek trükk a sajgó, merev gerincre: napi 2x5 perc alatt enyhíthetsz a kínokon

2022. december 12. - naptermeke

Téged is hátfájás kínoz? Ülő- vagy nehéz fizikai munkát végzel? Erről feltétlen tudnod kell!

Ha sok időt töltesz székben ülve nap mint nap vagy nehéz tárgyakat kell cipelned, azt előbb-utóbb hátad, gerinced és derekad is megsínyli. Ha nem teszel időben a sajgó érzés ellen, akkor súlyos elváltozás, szűnni nem akaró fájdalom, mozgási nehézség is létrejöhet. hatfajas1.jpg

Egy fizioterapeuták által is ajánlott módszerrel szerencsére elejét veheted a súlyos tüneteknek. Kinyújthatod elfáradt izmaidat, kiropogtathatod a hátad, enyhíthetsz a kínokon. A Back Magic deréktámasszal szinte mint egy hatásos csontkovács kezelés után, úgy fogod érezni magad! Ismerd meg most, és előzd meg a fájdalmakat, tegyél hátad egészségéért!

Back Magic deréktámasz és hátnyújtó pad - napi 2x5 perc alatt kinyújt, kiropogtat és segít tenni a fájdalmak ellen!

A Back Magic egy varázslatos hátnyújtó pad, ami hatékonyan megnyújtja a gerinc ízületeit és izomzatát, megnöveli a csigolyák közti teret, leveszi a terhelést a porckorongokról. Ezzel azt éri el, hogy a gerinc mentén futó izmok ellazulnak, ami a fájdalom és a zsibbadás csökkenéséhez vezet.  
derek4.jpg

Mi a titka?

Ez a különleges kialakítású hátnyújtó pad segít visszaállítani gerinced természetes görbületét, újra rugalmassá teszi lemerevedett izmaidat. A deréktámaszt 88 akupresszúrás nyomóponttal látták el, melyek hatására a feszültség fokozatosan oldódik. Az ágyéki gerinctől induló masszírozó, vérkeringést-serkentő golyócskák hozzájárulnak ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel. A deréktámasszal a korábbi sajgó, merev érzés jelentősen mérséklődik, megszűnhet a zsibbadás, búcsút inthetsz az egész napos, gyötrő fájdalmaknak.59.gif

Hogyan kell használni?

A deréktámaszt nagyon egyszerűen tudod használni: helyezd egy stabil padlófelületre, állítsd be kezdetben a padlóhoz legközelebbi fokozatot, majd a derekaddal a szélesebbik oldalához közel feküdj rá először csak 2-5 percig. Nyújtsd ki a fejed fölé vagy oldalra a karod, lazíts, lélegezz egyenletesen, élvezd a nyújtást!51_4.jpg

A tapasztalatok szerint már első alkalommal érezheted pozitív hatását. A beszámolók szerint 3-5 napon belül jelentősen enyhülhet a „beállt hát” érzés, 2-3 hét rendszeres használattal látványosan javulhat a testtartás is, a korábbi görcsök nagymértékben csillapodhatnak.59_1.jpg

A Back Magic deréktámasz hölgyek és urak számára is ajánlott vívmány a hát egészségéért. 38x16 cm-es méretű, strapabíró, remek minőségű eszköz. A padot használhatod otthon, irodában vagy autóban ülve egyaránt. Mivel kompakt és kis súlyú, így bárhová magaddal viheted. 

Bemutató videó - figyeld, milyen nagyszerű vele a nyújtás:

Kiknek ajánljuk a Back Magic ortopéd deréktámaszt?

- ülőmunkát végzőknek, irodai dolgozóknak
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- akik krónikus hátfájdalmaktól szenvednek
- profi és amatőr sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- akik szeretnék megelőzni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem akarnak drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtani 

derek3.jpg

Ajándékba is kiváló ötlet: a Back Magic háttámasz most csak 5.990 Ft!

Ha Te magad is hát- vagy derékfájdalmakkal küszködsz, vagy van a családban olyan, aki ülőmunkának, illetve fizikai megterhelésnek van kitéve, a Back Magic deréktámasz zseniális segítséget adhat. Ajándékozd meg vele saját magad, szeretteid és tedd teljessé az ünnepet!

A deréktámaszt blogunk 3 éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic ortopéd deréktámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_33.jpg

 

süti beállítások módosítása