Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Kegyetlenül jó ez a késélező: 10 mp alatt megélezi késed, bárdod, szerszámaid

Pár húzás és eszközeid megújulnak vele - ajándékba, ünnepekre is kiváló ötlet

2022. november 17. - naptermeke

Késeid csak trancsíroznak? Megújítanád szerszámaidat? Ne küszködj régi élezőkkel, itt a felmentősereg!

Éppen vágnál, szeletelnél, aprítanál, de késeddel képtelen vagy haladni? Sajnos tompa eszközökkel kínszenvedés bármilyen feladat. Kicsorbult, kopott késekkel ráadásul sokkal könnyebben meg tudja magát vágni az ember: a penge hamar megcsúszhat a felületen, ami balesethez vezethet. 
poszt01_6.jpg

A Te késeid is így vágnak? Mutatjuk, hogyan tedd újra élessé eszközeidet!

Sajnos a hagyományos élezőkhöz, fenőkövekhez nagy kézügyesség kell, könnyen tönkre mehet velük a penge, ha nem vigyázunk. Elég a trancsírozásból, régi módszerekkel való szenvedésből! A Nap Terméke blog büszkén mutatja be a forradalmi 3 fázisú késélezőt: ezzel a 3 különféle vájattal ellátott találmánnyal Te is könnyen újíthatod meg vágóeszközeid. Mindezt különösebb kézügyesség nélkül, biztonságosan!

Gyémántbevonatos késélező - 3 fázisú technológiával teszi eszközeid szuperélessé!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzás, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Használhatod késhez, bárdhoz, tőrhöz, bicskához, szerszámokhoz egyaránt. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és ellenállóvá is teheted az eszközöket. 

12.gif

Mit jelent a 3 fázisú élezés?

A késélezőt a hagyományos 1 helyett 3 különböző bevonatú vájattal látták el. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben tudsz vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes20_1.jpg

Íme, a speciális 3 fokozatú recept, hogyan lesz hatékony az élezés:

1. A legelső fokozatban az élezőfejet gyémántrészecskékkel látták el. Ez a különleges csiszolóréteg elsimítja a késeden levő egyenetlenségeket, eltünteti a repedéseket. 

2. A második wolfram fázis segít élt képezni a pengének, így ideális "V" alakot érhetsz el vele. 

3. A végső fázisban a kerámiabevonatnak köszönhetően polírozhatod, kifényesítheted és extra élessé varázsolhatod a pengét. 

poszt1_20.jpg

Hogyan kell használni?

Helyezd el egy asztalon az késélezőt, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

08_14.jpg

A késélező ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! kes12_2.jpgNézd, milyen csodás vele az élezés:

Ünnepi akció: a késélező most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Készülj Te is a közelgő ünnepre, dolgozz mindig káprázatosan éles konyhai kellékekkel! Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad. Úgy vághatsz, apríthatsz, hámozhatsz, filézhetsz, akár a profi séfek a TV-ben! Ajándékba is elsőrangú ötlet!  

Fantasztikus születésnapi akciónk keretében most fél áron, 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!
html07.jpg

süti beállítások módosítása