Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így nyújtsd ki a hátad otthon: napi 2x5 perc kell csak hozzá

Szenzációs módszer a fájó hátra, ami kinyújt, kiropogtat és megmasszíroz!

2022. szeptember 28. - naptermeke

Fáj, szúr, hasogat a hátad? Ülőmunkát végzel? Ez neked szól!

Gyakran érzed beálltnak a hátad, néha alig bírod kinyújtani? Szeretnéd megelőzni a súlyosabb tüneteket? Nem vagy egyedül: a hátfájás hazánkban is népbetegségnek számít. Ha Te is ülő- vagy nehéz fizikai munkát végzel, gerinced kegyetlen terhelésnek lehet kitéve. 
back1.jpg
Egy fizioterapeuták által is ajánlott módszerrel szerencsére elejét veheted a súlyos tüneteknek. Kinyújthatod elfáradt izmaidat, kiropogtathatod a hátad, enyhíthetsz a kínokon. A Back Magic deréktámasszal szinte mint egy hatásos csontkovács kezelés után, úgy fogod érezni magad! Ismerd meg most, és előzd meg a fájdalmakat, tegyél hátad egészségéért!

Back Magic derék- és háttámasz: kinyújtja, kiropogtatja és megmasszírozza fájó tagjaid!

A Back Magic egy varázslatos deréktámasz, ami hatékonyan megnyújtja a gerinc ízületeit és izomzatát, megnöveli a csigolyák közti teret, leveszi a terhelést a porckorongokról. Ezzel azt éri el, hogy a gerinc mentén futó izmok ellazulnak, ami a zsibbadás és a fájdalom csökkenéséhez vezet.  58.gif

Az akupresszúrás nyomópontok hatására a feszültség fokozatosan oldódik, az ágyéki gerinctől induló masszírozó, vérkeringést-serkentő golyócskák hozzájárulnak ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel. 

derek3.jpg

A tapasztalatok szerint már 3-5 nap után érezheted a jótékony változást, a fájdalom enyhülését. 2-3 hét rendszeres használattal látványosan javulhat a testtartásod, megszűnhet az izommerevség.

Hogyan kell használni? 

Mi sem egyszerűbbhelyezd egy stabil padlófelületre, állítsd be kezdetben a padlóhoz legközelebbi fokozatot, majd a derekaddal a szélesebbik oldalához közel feküdj rá először csak 2-5 percig. Lazíts, lélegezz egyenletesen, élvezd a nyújtást! Ha nincs lehetőséged lefeküdni, akkor székben ülve is használhatod: legyen szó irodai székről vagy pl. autó üléséről.59.gif

A háttámasszal fokozatosan visszaállíthatod gerinced természetes görbületét, újra rugalmassá teheted lemerevedett izmaidat. Használd rendszeresen naponta 2x5 percig, és hátad, derekad hálás lesz majd érte! 
51_4.jpg
A Back Magic deréktámasz férfiak és nők számára is ajánlott vívmány a hát egészségéért. 38x16 cm-es méretű, strapabíró, remek minőségű eszköz. A padot használhatod otthon, irodában vagy autóban ülve egyaránt. Mivel kompakt és kis súlyú, így bárhová magaddal viheted. 

Nézd csak, milyen nagyszerű vele a nyújtás:

Kiknek ajánljuk a Back Magic ortopéd deréktámaszt?

- ülőmunkát végzőknek, irodai dolgozóknak
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- akik krónikus hátfájdalmaktól szenvednek
- profi és amatőr sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- akik szeretnék megelőzni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem akarnak drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtani 

60_3.jpg

A Back Magic most csak 5.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Legyen veled otthon, munkában vagy autóban is a Back Magic, és számolj le a kínokkal! Ha sokat ülsz számítógép előtt, nehéz fizikai munkát végzel, ez az eszköz elengedhetetlen számodra!

A deréktámaszt blogunk 3 éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic ortopéd derék- és háttámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_33.jpg

süti beállítások módosítása