Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zseni olvasószemüveg: olvasáshoz, munkához, szereléshez is szuper

Végre nem kell hunyorognod, több távolságba is jól láthatsz egyetlen szemüveggel

2022. szeptember 21. - naptermeke

Gyakran hunyorogsz a monitor vagy a telefon előtt? Ismerd meg az olvasószemüvegek királyát!

Ha nem látsz elég jól közelre, az teljesen megkeserítheti életedet. Sajnos a normál olvasószemüvegek csak 30-40 centiméterre adnak éles képet, ami a modern igényekhez nagyon kevés. Éppen ezért sokan próbálkoznak különféle dioptriájú szemüvegekkel: azonban folyton cserélgetni őket nagyon fárasztó tud lenni.onepower11.jpg

Te is több olvasószemüveget használsz? Mutatjuk, hogyan láss jól egyetlen szemüveggel!

Elég a hunyorgásból! Ügyes mérnökök a mai követelményeket felmérve megalkották azt a látássegítő eszközt, amivel több közeli távolságba is élesen láthatsz: mostantól nem kell megerőltetned a szemed, túlzottan közelre hajolnod a monitorhoz vagy több olvasószemüveget is magaddal hurcolnod. 

One Power többfunkciós olvasószemüveg - rugalmas fókuszú lencsékkel a tökéletes közeli látásért! 

Ismerd meg a One Power névre hallgató többfunkciós olvasószemüveget. Ha a Te szemed is +0.5 és +2.5-ös dioptria között van, akkor kifogástalanul láthatsz vele több közeli távolságba.onepowergif1.gif

Legyen szó apróbetűk olvasásáról, szerelésről, varrásról, számítógép előtti munkáról, egész nap éles képet élvezhetsz. Képzeld el, milyen szuper lesz, hogy innentől kezdve nem kell többféle szemüveget használnod, közvetlen közelre és kartávolságba is tisztán láthatsz.

69_1.jpg

Mi a titka?

A One Power különleges rugalmas fókuszú lencsékkel van ellátva, amik a Te igényeihez igazodnak. Attól függően, hogy épp közelebbre vagy kicsit távolabbra pillantasz, szemeid mindig a nekik megfelelő éles pontot találják meg a lencsén. Így elfelejtheted a zavaró hunyorgást, valamint a szemüvegek folytonos, idegőrlő cserélgetését is.onepower51.jpg

Divatos, modern, enyhén lekerekített fekete kerete szinte minden arcformára illeszkedik. Hölgyek és uraknak egyaránt ajánlott, igazán kényelmes viselet. Strapabíró szárral, karcmentes műanyag lencsékkel látták el, így hosszú éveken át szolgálhat.html04_2.jpg

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. Ha a párodnak is maximum +2.5-es a dioptriája, akkor ő is használhatja.

level-kep01.jpg

Nézd, milyen jó vele látni:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 09_13.jpg

Az éleslátás nem luxus többé: a One Power most csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Lepd meg saját magad vagy valamelyik szeretted a közeli éleslátás szabadságával! A One Powert most egy hagyományos szemüveg árának töredékéért, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el születésnapi ajánlatunk keretében egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 6.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása