Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósoknak: esőben balesetet okozhat a párás visszapillantó

Így készülj a csapadékos időre, tedd vízhatlanná tükrödet percek alatt

2022. szeptember 15. - naptermeke

Itt az esős, párás időszak - így készülj fel, hogy jól láss visszapillantódban is!

Pár napja még nyár volt, azonban beköszöntött a csapadékosabb időszak, ami megnehezítheti a közlekedést is. Esős, párás időben sokszor előfordul, hogy a visszapillantóban nem látunk megfelelően, ami nagyon balesetveszélyes, különösen sávváltás, előzés vagy tolatás esetén.

folia12.jpgIsmerős látvány? Mutatjuk, hogyan tartsd tisztán a tükröd

Folyton kézzel, ronggyal törölgetni a nedves tükröt azonban nem életszerű. Szerencsére létezik egy ügyes trükk, amivel pár mozdulattal vízhatlanná varázsolhatod visszapillantóidat. Fedezd fel most és tegyél a biztonságért!

Vízlepergető fólia visszapillantóra - így tedd tükrödet vízhatlanná azonnal!

Bemutatjuk az autós vízlepergető fóliát: ezzel a hatékony találmánnyal pillanatok alatt víztaszítóvá teheted tükreidet. Mostantól jöhet esős, havas esős, párás időjárás, kitűnően hátra fogsz látni, időben észre fogod venni a körülötted közlekedőket. poszt03.jpg

Mi a titka?

A fólia egy speciális, 100%-ig páramentes védőpajzsot alkot tükrödön, ami azt eredményezi, hogy esőcseppek nem tudnak többé megtapadni rajta, valósággal legördülnek onnan. Jó hír, hogy a fólia nem torzítja a látóteret, nem színezi a képet, makulátlan látást biztosít számodra egész úton. 

vissza1_2.gif

Hogyan kell használni? 

A fólia használatához nem kell különösebb szaktudás vagy kézügyesség. Csak tisztítsd meg alaposan és vizezd be a visszapillantód, majd vedd le a védőréteget a fóliáról, igazítsd a helyére és már kész is vagy! 

vissza4.jpg

Mennyi ideig tart egy fólia hatása?

A vízlepergető fóliával az időjárási körülményektől függően kb. fél évig gondoskodhatsz tükröd vízhatlanságáról. Tehát ha most rendelsz, akkor a teljes őszi-téli szezonban védelmet élvezhetsz.

Profi tipp: ha az oldalsó ablakokra is felhelyezel 1-1 fóliát, akkor nagyobb eső esetén is jól ki fogsz látni a tükörre. Ehhez most fél áras születésnapi ajánlatunkkal minden segítséget megadunk.  

vissza5.jpg
Nézd, milyen jól lepergeti a vizet:

2 db fólia csak 2.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Készülj fel az esős, párás időszakra, tedd Te is vízhatlanná tükreidet, kerüld el a baleseteket! Ha már régóta zavart visszapillantód párásodása, itt a remek alkalom, hogy tegyél ellene! Blogunk születésnapi ajánlatában most mindössze 2.990 Ft-ért érheted el a 2 db fóliát tartalmazó csomagot, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a visszapillantó fólia csomagot 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_13.jpg

süti beállítások módosítása