Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Olvasószemüveget használsz? Ezt feltétlen látnod kell!

Számítógép elé, olvasáshoz, szereléshez is remek találmány érkezett

2022. július 29. - naptermeke

Nem mindig látsz jól közelre? Netán több olvasószemüveged is van? Ezt imádni fogod!

Te is gyakran hunyorogsz a számítógép, a telefon előtt vagy olvasás közben? Már van olvasószemüveged, de nem vagy vele elégedett? A normál olvasószemüvegek maximum 40 cm-re adnak éles képet, ami pl. a monitor elé nagyon kevés. Sokan emiatt különféle dioptriájú szemüvegeket cserélgetnek, ami rettentően kényelmetlen.onepower555.jpg

Számolj le a hunyorgással, a különféle olvasószemüvegek cserélgetésével! Felkészült mérnökök megalkották a világ egyik első olyan szemüvegét, amivel több közeli távolságba is élesen láthatsz! Fedezd fel most és tedd vele könnyebbé életed.

One Power többfunkciós olvasószemüveg - kifogástalan közeli látás +0.5 és +2.5-ös dioptria között

A One Power olvasószemüveggel több szemüveget is helyettesíthetsz. Különlegessége, hogy rugalmas fókuszú lencsékkel látták el. Ez azt jelenti, hogy egy szemüveggel több dioptriát is kiválthatsz: ha szemed +0.50 és +2.50-es érték között van, akkor kifogástalanul láthatsz vele közelre. Könnyen elolvashatod vele a kisebb betűket, élesen láthatod telefonod, tableted, laptopod vagy asztali PC-d kijelzőjét is.  onepower51.jpg

Legyen szó olvasásról, szerelésről, varrásról, számítógép előtti munkáról, egész nap éles képet élvezhetsz. Attól függően, hogy épp közelebbre vagy kicsit távolabbra pillantasz, szemeid mindig a nekik megfelelő éles pontot találják meg a lencsén. Így elfelejtheted a zavaró hunyorgást, valamint a szemüvegek folytonos, idegőrlő cserélgetését is.

level-kep01.jpg

Képzeld el, milyen szuper lesz, hogy mostantól nem kell többféle szemüveget használnod, közvetlen közelre és kartávolságba is tisztán láthatsz akár olvasáskor, munka közben vagy barkácsolásnál, varrásnál.

69_1.jpg

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. Ha a párodnak is maximum +2.5-es a dioptriája, akkor ő is használhatja.html-uj09_1.jpg

Divatos, kényelmes viselet hölgyeknek és uraknak

A One Power divatos, enyhén lekerekített formájú, fekete színű kerete szinte mindenkinek jól áll. Hölgyek és urak is bátran hordhatják, könnyű, kényelmes viselet. Amint kipróbálod, rövid időn belül bele fogsz szeretni ebbe a szemüvegbe! html04_2.jpg
Nézd, milyen öröm vele a látás:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 09_13.jpg

Jól látod: a One Power most csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ajándékozd meg saját magad, szeretteid a közeli éleslátás élményével: a One Powert most egy hagyományos szemüveg árának töredékéért, mindössze 6.990 Ft-ért érheted el születésnapi akciónk keretében egy ingyenes feliratkozás után.

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 6.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása