Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így nyújtsd ki a gerinced otthon: napi 2x5 perc kell csak hozzá

Szenzációs módszer a sajgó hátra: kinyújt, kiropogtat és megmasszíroz!

2022. július 01. - naptermeke

Neked is sokszor fáj a hátad? Ülő- vagy nehéz fizikai munkát végzel? Erről érdemes tudnod!

Te is hosszú órákat töltesz székben, a monitor előtt? Sokszor kell nehéz tárgyakat cipelned? Bármelyik is igaz rád, egy biztos: gerinced, hátad és derekad óriási terhelésnek lehet kitéve nap mint nap. Itt az ideje, hogy megismerj egy hatékony megoldást, amivel megelőzheted a krónikus hátfájdalmakat.

derek8.jpg

Egy ortopédusok segítségével kifejlesztett káprázatos eszközzel napi 2x5 perc kiropogtathatod és kinyújthatod gerinced. Akár egy csontkovács kezelés után, úgy érezheted magad: mérséklődhetnek a gerincfájdalmak, egész tested megkönnyebbülhet. 

Back Magic hátnyújtó pad és deréktámasz - kinyújt, kiropogtat, megmasszíroz és ellazít néhány perc alatt!

A Back Magic ortopéd deréktámasz és gerincnyújtó pad segítségével kinyújthatod, ellazíthatod és masszírozhatod is a hátad. Ez a különleges kialakítású találmány segít visszaállítani gerinced természetes görbületét, újra rugalmassá teszi lemerevedett izmaidat. 58.gifA deréktámaszt 88 akupresszúrás nyomóponttal látták el, melyek hatására a feszültség fokozatosan oldódik. Az ágyéki gerinctől induló masszírozó, vérkeringést-serkentő golyócskák hozzájárulnak ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel.60_3.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A Back Magic az orvoslásban már régóta alkalmazott inverzpadok elvén alapszik, azonban azokkal ellentétben nem foglal nagy helyet és bárhol használhatod. A padra ráfeküdve a csigolyák közti tér megnő, ami segít levenni a terhet a porckorongokról, ráadásul a véráramlást is serkentheted vele. Ezzel a korábbi sajgó, merev érzés jelentősen mérséklődik, megszűnhet a zsibbadás, búcsút inthetsz az egész napos, gyötrő fájdalmaknak.59.gif

Hogyan kell használni?

A Back Magic-et nagyon egyszerűen tudod használni: helyezd egy stabil padlófelületre, állítsd be kezdetben a padlóhoz legközelebbi fokozatot, majd a derekaddal a szélesebbik oldalához közel feküdj rá először csak 2-5 percig. Lazíts, lélegezz egyenletesen, élvezd a nyújtást!

51_4.jpg

A Back Magic deréktámasz hölgyek és urak számára is ajánlott vívmány a hát egészségéért. 38x16 cm-es méretű, strapabíró, remek minőségű eszköz. A padot használhatod otthon, irodában vagy autóban ülve egyaránt. Mivel kompakt és kis súlyú, így bárhová magaddal viheted. 

Nézd meg a videón, milyen öröm vele a nyújtás:

Kiknek ajánljuk a Back Magic ortopéd deréktámaszt?

- ülőmunkát végzőknek, irodai dolgozóknak
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- akik krónikus hátfájdalmaktól szenvednek
- profi és amatőr sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- akik szeretnék megelőzni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem akarnak drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtani 

derek4.jpg

A deréktámasz most csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Előzd meg az elváltozásokat, szánj minimum napi 10 percet hátad, gerinced, derekad egészségére! Használd Te is a Back Magic-et és ints búcsút a kínzó hátfájásnak! Ha sokat ülsz számítógép előtt, nehéz fizikai munkát végzel, ez az eszköz elengedhetetlen számodra!

A deréktámaszt blogunk 2 és fél éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic ortopéd deréktámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_33.jpg

süti beállítások módosítása