Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Te sem mindig látsz jól közelre? Így láss tisztán minden részletet!

Zseni találmány, hogy ne kelljen hunyorognod olvasás, varrás, szerelés közben

2022. június 10. - naptermeke

Szeretnéd jobban látni a közeli dolgokat? Egy remek trükkel bármit kinagyíthatsz!

Veled is előfordult már, hogy hunyorogtál apróbetűk olvasása, varrás vagy szerelés közben? A mindennapi életben számos olyan helyzet adódhat, hogy valamilyen miniatűr dolgot kell szemügyre venned. Ilyen pl., ha el kell olvasni egy receptet, betegtájékoztatót, vagy be kell hajtani miniatűr csavarokat. bigv1.jpg

A hagyományos olvasószemüvegek nem mindig elegendőek, a nagyítók folyton lefoglalják az egyik kezet, használatuk sok esetben kényelmetlen. Fedezd fel azt a zseniális találmányt, mellyel bármilyen apróságot sokkal jobban láthatsz, ráadásul a kezedet sem foglalod le!

Big Vision nagyító szemüveg - hozd közelebb vele a világot!

A Big Vision nagyító szemüveget csak fel kell venned, mint egy normál szemüveget, és máris kinagyítva, torzításmentesen láthatsz bármilyen közeli tárgyat vagy élőlényt. bigvision2_2.jpgHogyan működik? 

A Big Vision különleges tervezésű lencséi mint egy nagyító, úgy viselkednek: 160%-os nagyításukkal villámgyorsan el tudsz végezni olyan feladatokat, amiket korábban képtelenség lett volna. Könnyen fog menni az olvasás, a cérna vagy damil befűzése vagy akár a szerelés is. 
gif.gif

Képzeld el, mekkora könnyebbség lesz, hogy nem kell megkérned másokat, hogy segítsenek elolvasni valamit. Gond nélkül olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, hímezhetsz, festhetsz, megvizsgálhatod érmegyűjteményed vagy ékszereid.  Ezzel a sokoldalú nagyítószemüveggel egész életed nagymértékben megkönnyítheted. bigvision_gif_2_large.gif

Kényelmes, időtálló kialakítás

A Big Vision rendkívül kis súlyú eszköz, emellett puha orrnyereggel rendelkezik, egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van! Hatalmas előnye, hogy kontaktlencse, napszemüveg vagy dioptriás szemüveg felett is hordhatod. Rugalmas szára bármilyen fejformára illeszkedik, hölgyeknek és uraknak is kiváló. 

06_22.jpg

Nézd, milyen jól láthatsz vele:

Néhány gyakorlati példa, aminél óriási hasznát veheted a Big Visionnek:

- parányi betűk olvasásása (pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók)
- szerelés, forrasztás, elektronikai munkák
- bélyegek, ékszerek, érmék vizsgálata
- miniatűr festmények
- modellezés
- varrás, horgolás (pl. cérna, fonal befűzés)
- horgászás (damil befűzés, csali előkészítése)
- apróbb növények, rovarok megfigyelése
- bármilyen feladat, ahol a közeli éleslátás elsőrangú kérdés102_1.jpg 

Hozd közelebbre a világot: a Big Vision most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Láss Te is mától élesen közelre! A nagyítószemüveg otthon és munkahelyen is jól használható segítség, mely mindig veled lehet. 

Most mindössze 3.990 Ft-os áron lehet Tiéd az univerzális Big Vison, ha feliratkozol hírlevelünkre. A szemüveg mellé egy praktikus tokot és törlőkendőt is kapsz bónuszként.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld Big Vision nagyító szemüveget mindössze 3.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

909_2.jpg

süti beállítások módosítása