Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Karcos a kocsid? Egy zseni trükkel megszépítheted!

Őrülten jó módszer: pár húzással kijavíthatod a zavaró csikarásokat

2022. május 24. - naptermeke

Neked is van pár apróbb karcolás a kocsidon? Mutatjuk, hogyan tüntesd el házilag!

Akármennyire is vigyázol rá, egy-egy karcolás könnyen megjelenhet autódon. Az ilyen sérülések rettentően zavaróak tudnak lenni: nemcsak, hogy elcsúfítják járműved, hanem egy esetleges eladás esetén az értékét is jócskán csökkenthetik. karc19.jpg

Ne pánikolj: mutatjuk a trükköt a csúf karcok ellen!

A műhelyi fényezés viszont rendkívül költséges és időigényes lehet. Szerencsére egy új karctalanító megoldással mostantól saját magad, házilag is kijavíthatod a csikarásokat. 

Quick Fix karceltávolító toll - néhány mozdulat és eltűnnek a karcok!

A Quick-fix karctalanító tollal néhány húzással távolíthatod el autód kisebb és közepes karcolásait. Ez a varázslatos filctoll hatékonyan kitölti a sérülések helyét, az eredeti lakkréteget felhasználva akár nyom nélkül eltünteti a karcokat. poszt00karc.gif

Hatalmas előnye, hogy a metálfényű típusokon kívül bármilyen színű autóra alkalmazható találmány, használata nem igényel külön szaktudást és kézügyességet. Szagtalan, nem mérgező, biztonságos módszer. 

Mi a titka?

A Quick Fix tollban található egyedülálló karctalanító formula elfedi a barázdákat, majd a Nap UV-sugarait hívja segítségül, így épül be autód fényezésébe. Már a kezelést követő első 48 órában kifejti hatását. Képzeld el, milyen boldogan fogod majd nézni, hogy végre eltűnnek az idegesítő karcok autódról - járműved ismét a régi fényében pompázhat! karc3.jpg

Bármilyen járműre, háztartási gépekre is jó

A Quick Fix-et akár motorkerékpárra, biciklire, hajóra vagy háztartási gép (pl. mosógép, hűtő, mikrosütő) felújítására is bevetheted. Szépítsd meg Te is járműveidet, eszközeidet gyorsan, hatékonyan!

quick-hatasa.jpg

Hogyan kell használni a tollat? 

- Helyezd be az egyik hegyet a lakkjavító toll elejébe, majd ütközésig dugd be
- Ezután határozott mozdulatokkal pumpáld a hegyet (kb. 20-30-szor), míg át nem itatódik a vége a karcolásjavító anyaggal
- Ezt követően húzd át a tollat az előzetesen megtisztított karcoláson 
- Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
- A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!

karc-hasznalat.jpg

Mivel a tollban levő karctalanító oldat UV-sugárzás hatására lép működésbe, így a mostani tavaszi és közelgő nyári időszak igazán ideális autód javításához! Jó hír, hogy egy tollat több sérülés kezelésére is felhasználhatsz.

Nézd meg itt a videón, milyen remekül hat:

Most 2 db tollat kapsz 1 áráért egy ingyenes feliratkozás után!

Szépítsd meg Te is járművedet egyszerűen, ints búcsút a zavaró karcoknak!

Blogunk két és féléves születésnapi ajánlatában 1+1 akcióban érheted el ezt a sokoldalú karceltávolítót: most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozol email hírlevelünkhöz.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

süti beállítások módosítása