Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zseniális megoldás: így világítsd meg házad, kerted, üzleted!

Új fényforrás érkezett, amit kábelek és plusz áramfogyasztás nélkül használhatsz

2022. május 13. - naptermeke

50%-os kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a mozgásérzékelős, napelemes LED lámpát érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a sokoldalú kültéri lámpával hatalmas fényerőhöz juthatsz, külön üzemeltetési költség nélkül. A lámpát most 3 db-os csomagban, mindössze 8.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás teljesen ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Nem akarod, hogy sötét legyen házad, garázsod, boltod körül? Ezt imádni fogod!

A szép időnek köszönhetően többet vagyunk kint a kertben, udvaron sötétedés után is. Ilyenkor nagy szükség van megfelelő kültéri világításra, ha nem szeretnél a sötétben botorkálni, elesni valamiben. Sajnos a hagyományos lámpák hosszadalmas szerelést, kábelezést igényelnek, ráadásul sok áramot is fogyasztanak.  sotetseg.jpg

Felejtsd el a sötétséget: mutatjuk, hogyan világíts magas fényerővel, takarékosan!

Mit szólnál egy olyan fényforráshoz, amivel nem kell végigkábelezned az udvart, ráadásul 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatod? Fedezd fel a vadiúj napelemes LED lámpát és borítsd fényárba otthonod, fillérekből!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa - új generációs, gazdaságos, brutális erejű fényvető 

Képzelj el egy lámpát, ami ha 8 m-es közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Amint nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

02gif-100nap.gif

A lámpa tervezésekor az egyik fő szempont volt, hogy a lehető legegyszerűbben üzembe lehessen helyezni. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 100 db csúcsminőségű hidegfehér fényű SMD chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged!05_30.jpg

A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 270°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület kifogástalan bevilágítását teszi lehetővé.

957.jpg

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 

08_37.jpg

Nézd meg a videón, milyen szuper a fénye:

Frászt hozhatod vele a betörőkre, besurranókra!

Ezt az univerzális LED fényvetőt biztonsági célokra is használhatod. Hirtelen, váratlanul felvillanó világításától valósággal megrémülnek a betolakodók. Ugyan ki kockáztatna meg egy betörést teljes villanyfényben? Tapasztalatok szerint a lámpa bekapcsolása után a bűnözők a lebukás kockázatától tartva rövid időn belül kereket oldanak. 09_20.jpg

Hová ajánlott a 100 LED-es napelemes lámpa?

- ház köré, falra, lugasra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- kerítésre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok köré
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram

fejlec02_9.jpg

3 db lámpa most szuperáron minden hírlevél feliratkozónak!

Ints búcsút a sötétségnek, szereld fel otthonod, üzleted, telephelyed napelemes fényvetőkkel! A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges árelőnnyel érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod, valamint üzleted bejáratát is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása