Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

5 gyakori ok, amitől fájhat a nyakad - mutatjuk a megoldást is

Okos trükk érkezett a kínzó nyak- és vállfájás ellen

2022. május 06. - naptermeke

Neked is szokott fájni a nyakad, vállad? Ez okozhatja - ismerd meg az ellenszert is!

A gyötrő, szúró, hasogató nyakfájdalom rengeteg ember életét keseríti meg hazánkban is. Ha nem kezeled időben, a fájdalom állandósulhat, ami a teljes életminőséget leronthatja. Ne hagyd, hogy a nyaki görcsök tovább kínozzanak! Ismerd meg az 5 leggyakoribb okot és egy ügyes fegyvert nyakad, gerinced, vállad védelmére.

neck30.jpg

Az alábbi 5 fő oka lehet a nyakfájásnak:

1. Helytelen ülés, nem megfelelő testtartás (a fej túlzottan előredől)
2. Helytelen fekvés (pl. lelóg a fej a párnáról)
3. Huzatos környezet
4. Idegbecsípődés
5. Okostelefon használat (erősen lehajtott fej)

Jó hír, hogy most rövid időn belül enyhítheted a kínokat. Egy új találmánnyal megóvhatod nyakad egészségét, leszámolhatsz a fájdalmakkal.

NeckMedicinal nyaknyújtó és pihentető párna - megfékezi a fájdalamakat, segít helyesen tartani nyakadat

A NeckMedicinal egy zseniális felfújható párna, mely segít megelőzni a nyakfájdalmakat, emellett váll-, és gerincfájás esetén is bevethető. A tapasztalatok szerint már az első néhány használatot követően képes jelentősen mérsékelni az izmokban levő feszültséget, merevséget és görcsös érzést. 

52_1.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A NeckMedicinal párna a fájdalom fő okát szünteti meg: kifogástalanul megtámasztja a nyakad, megemeli az állcsontot, ezáltal biztosítja gerinced természetes görbületét, meggátolja, hogy nyakad túlzottan előre vagy oldalra dőljön. nyak17.jpg

A NeckMedicinallal az fogod érezni, hogy fokozatosan enyhül a fájdalmad, napról-napra csökken a nyak- és válltájékon keletkező feszültség. A párnával az inak, az izmok és az idegek vérellátása is nagymértékben javulhat, mivel segít növelni a csigolyák és az ízületek közti teret. 

neck.gif

Hogyan kell használni a nyaknyújtó párnát?

A párnát tépőzárral könnyen felcsatolhatod. Ezután a hozzá tartozó levegőpumpával és szeleppel egyszerűen, pár mozdulattal felfújhatod és leeresztheted. Először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott viselni a megfelelő eredményhez. A párna univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas.

07_8.jpg

Mivel könnyű és kisméretűre leereszthető, a NeckMedicinal bárhol veled lehet: használhatod otthonodban, pihenés, utazás vagy munka közben is.

57.jpg

Súlyos ízületi gyulladás, friss törés, tumor, csontfertőzés, csontritkulás, nyaki instabilitás kivételével bátran alkalmazható. Komoly nyaki bántalmak esetén azt javasoljuk, hogy feltétlenül kérd ki kezelőorvosod véleményét a nyaknyújtó eszköz használatáról.

Bemutató videó - nézd, milyen jól megtámasztja a nyakat:

Kinek ajánlott a nyaknyújtó párna?

- mindenkinek, akinek rendszeresen fáj a nyaka, válla
- mindenkinek, aki gyakran érzi merevnek a nyakát
- ülőmunkát végzőknek, számítógép előtt ülőknek
- okostelefont használóknak
- mindenkinek, aki szokott az ágyból TV-t nézni vagy olvasni
- mindenkinek, aki szeretne javítani a testtartásán
- becsípődött idegektől, porckorongsérvtől, kidudorodott porckorongoktól szenvedőknek

nyak1.jpg

A nyakfájásnak befellegzett: NeckMedicinal párna csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne hagyd, hogy a nyakfájdalmak megkeserítsék mindennapjaidat! Használd Te is a NeckMedicinalt és szüntesd meg a beállt, merev nyak kellemetlen érzését! Ha ülőmunkát végzel, sokat telefonozol vagy számítógépezel, ez az eszköz nélkülözhetetlen számodra!

A nyaknyújtó párnát a blogunk tavaszi akciójában most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a nyakpárnát szuper áron 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06_1.jpg

süti beállítások módosítása