Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Brutális tavaszi napelemes lámpa vásár

Ezt látnod kell: új 100 LED-es mozgásérzékelős fényforrás érkezett

2022. május 05. - naptermeke

FÉL ÁRAS kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma az új mozgásérzékelős, napelemes 100 LED-del ellátott lámpát érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a sokoldalú kültéri lámpával őrületes fényerőhöz juthatsz, külön üzemeltetési költség nékül. A lámpát most 3 db-os csomagban, mindössze 8.990 Ft-ért szerezheted be, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás teljesen ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni! 

Készülj a tavaszi-nyári szezonra káprázatos fényerejű, takarékos LED lámpákkal!

Végre itt a várva-várt jó idő, egyre többet vagyunk kint a kertben, teraszon, udvaron még sötétedés után is. Ilyenkor nagy szükség van megfelelő kültéri világításra. Sajnos a hagyományos lámpák hosszadalmas szerelést, kábelezést igényelnek, ráadásul sok áramot is fogyasztanak. napelemes2_2.jpg

Elég a sötétségből! Mutatjuk, hogyan világíts magas fényerővel, gazdaságosan!

Mit szólnál egy olyan fényforráshoz, amivel nem kell végigkábelezned az udvart, ráadásul 0 Ft-os üzemeltetési költséggel használhatod? Fedezd fel a napelemes LED lámpát és borítsd fényárba otthonod, fillérekből!

Napelemes 100 LED-es mozgásérzékelős lámpa - szenzációs fényáradat, amivel mindent jól láthatsz!

A vadonatúj 100 LED-del ellátott fényvetővel mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy tervezték meg, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!
fejlec01_6.jpg
A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 100 db csúcsminőségű hidegfehér chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged! 02gif-100nap.gifMi a különlegessége?

Amint a lámpa 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 180°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület kifogástalan bevilágítását teszi lehetővé.05_30.jpg

Időjárás-álló, masszív felépítés

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is kiállja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 08_37.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

09_19.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól világít:

Hová ajánljuk a 100 LED-es napelemes lámpát?

- ház köré, kertbe, kapu elé
- udvarra, teraszra, erkélyre, lugasokhoz, filagóriákhoz
- garázsok, alsóépületek köré
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- üzletekhez, boltokhoz
- céges telephelyekhez, üzemekhez, raktárakhoz
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram
- bármilyen kültéri helyre, ahol magas fényerővel, takarékosan szeretnél világítani10_23.jpg

Szenzációs ajánlat: most minden csomagban 3 db lámpa, zseni áron!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fergeteges születésnapi árelőnnyel érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod vagy üzleted környékét is remekül meg tudod  világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása