Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a zseniális olvasószemüveg, ami több távolságba is jó

Olvasáshoz, számítógéphez, barkácsoláshoz is kiváló - nincs több hunyorgás!

2022. április 15. - naptermeke

Te sem látsz jól mindent közelre? Van olvasószemüveged, de nem vagy vele elégedett?

A mai modern világban a közeli éleslátás kulcsfontosságú. Ha nem látod jól az apró betűket, mobilod vagy számítógéped képernyőjét, az rengeteg nehézséget okozhat. A túlzott hunyorgás rövid úton fejfájáshoz, rossz közérzethez vezethet. Sajnos a normál olvasószemüvegek maximum 40 centire adnak éles képet, ami nagyon kevés.onepower555.jpg

Ne erőltesd tovább a szemed! Elhoztuk a világ egyik első olyan olvasószemüvegét, amivel több közeli távolságba is élesen fogsz tudni látni! Fedezd fel most és számolj le a hunyorgással!

One Power többfunkciós olvasószemüveg - tökéletes közeli látás +0.50 és +2.50 dioptria között

A One Power olvasószemüveggel több szemüveget is helyettesíthetsz. Különlegessége, hogy rugalmas fókuszú lencsékkel látták el. Ez azt jelenti, hogy egy szemüveggel több dioptriát is kiválthatsz: ha szemed +0.50 és +2.50-es érték között van, akkor kifogástalanul láthatsz vele közelre. Könnyen elolvashatod vele a kisebb betűket, élesen láthatod telefonod, tableted, laptopod vagy asztali PC-d kijelzőjét is.  onepower51.jpg

Attól függően, hogy épp közelebbre vagy kicsit távolabbra pillantasz, szemeid mindig a nekik megfelelő éles pontot találják meg a lencsén. Így elfelejtheted a zavaró hunyorgást, valamint a szemüvegek folytonos, idegőrlő cserélgetését is.

Gondolj bele milyen jó lesz, hogy pl. könyvolvasás, festés, barkácsolás vagy irodai munka közben is élesen láthatsz. Mostantól elég egy szemüveget magadnál hordanod. 

level-kep01.jpg

A One Power nagy előnye, hogy távolabbra is tisztább lehet vele a látásod, mint a hagyományos olvasószemüvegekkel. Nézz fel mostantól bármikor anélkül, hogy igazgatnod kéne a szemüveged!

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. 

html-uj09_1.jpg

Divatos, uniszex viselet

A One Power kinézete divatos, hölgyek és urak egyaránt hordhatják. Enyhén lekerekített kerete szinte minden fejformára remekül illeszkedik! Otthonra, munkába, bármilyen nyilvános helyen is bátran felveheted. A keret szélessége 14 cm, magassága 3.5 cm.html04_2.jpg

Nézd, mennyi mindenre használható: 

Kinek ajánlott a One Power többfunkciós olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 09_13.jpg

Tavaszi ajánlat: a One Power csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Lepd meg saját magad vagy valamelyik szeretted a közeli éleslátás szabadságával! A One Powert most egy hagyományos szemüveg árának töredékéért, mindössze 5.990 Ft-ért érheted el tavaszi akciónk keretében egy ingyenes feliratkozás után.

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása