Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt látnod kell: káprázatos távcső, ami a zsebedben is elfér

Kiránduláshoz, utazáshoz, városnézéshez feltétlen vidd magaddal

2022. március 25. - naptermeke

Brutális születésnapi akciók várnak: iratkozz fel most az 50%-os kedvezményekhez!

2 éves a Nap Terméke blog, ezért hatalmas akciókkal készültünk olvasóinknak. Napról-napra más-más terméket érhetnek el fél áron kedves olvasóink, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akció?

Ma az egyszemes (monokuláris) távcsövet kaphatják meg 50% kedvezménnyel hírlevél feliratkozóink. Ezzel a zseniális messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal nyaraláshoz, kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz, és láss mindent közelről, élesen! 

Miért éri meg feliratkozni? A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod!

Irány kirándulni, városnézni: mutatjuk, mit ne hagyj otthon!

Végre megérkezett a tavasz, egyre többet vagyunk kint a szabadban. Egy kirándulás, városnézés önmagában is hatalmas élményt adhat. Sajnos azonban szabad szemmel nem mindig tudjuk úgy szemügyre venni a dolgokat, ahogy szeretnénk. Mit szólnál, ha mától úgy láthatnád a világot, ahogy eddig még sosem?tavcso4.jpg

Az új egyszemes távcsőt akár a zsebedbe is berakhatod, mindig veled lehet: nem túlzás, hogy egy új dimenzió nyílhat meg vele előtted. Olyan dolgokat is észrevehetsz, amiket nélküle képtelenség lenne.  

Egyszemes (monokuláris) távcső - a távcsövek új generációja, ami 16x közelebbre hoz mindent! 

A modern egyszemes (monukuláris) távcsővel legyen szó akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt méretű!01_25.jpg

Vízálló felépítés, dupla fókuszrendszer

A távcső masszív és erős felépítésű, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, így nem kell tartanod a zavaró becsillanásoktól. Dupla fókuszrendszerével 1.5 m távolságból a végtelenbe is el tudsz fókuszálni. 16-szor közelebbre képes hozni a látnivalókat, ennek köszönhetően a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt történnének!tavcso.gif

Akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele, 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 

6_10.jpg

Nézd, milyen közelre hoz mindent:

Mi mindenhez jó az egyszemes távcső?

- kiránduláshoz, túrázáshoz
- városnézéshez
- kempingezéshez
- horgászáshoz, vadászathoz
- állatok, növények vizsgálatához
- távoli objektumok megfigyeléséhez
- koncertekhez, fesztiválokhoz, egyéb rendezvényekhez
- színházba, sporteseményekre
- égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához
tavcso9.jpg

Az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Nyiss egy új dimenziót az egyszemes távcsővel! Fedezz fel új dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást! Ezt az univerzális találmányt most fél áron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

58_8.jpg

süti beállítások módosítása