Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Király ez a szemüveg: olvasáshoz, monitor elé is használhatod

Nem kell többé cserélgetned szemüvegeid, több távolságba is jól láthatsz

2022. március 23. - naptermeke

Eleged van a hunyorgásból? Így olvass, gépezz, telefonozz egyetlen szemüveggel!

Nem mindig látsz jól közelre? Már használsz olvasószemüveget, de nem vagy vele elégedett? Az életkor előrehaladtával egyre több embernek van szüksége valamilyen látáskorrekcióra. Sajnos a hagyományos olvasószemüvegek gyakran nem képesek kiszolgálni a mai igényeket. Maximum 30-40 centire adnak éles képet, ami pl. számítógép elé nagyon kevés. onepower53.jpg
Ne küszködj többé régimódi megoldásokkal! Elhoztuk számodra azt az új vívmányt, amivel több közeli távolságba is képes leszel élesen látni. Elfelejtheted a hunyorgást, szemed megerőltetését, illetve a különféle szemüvegek cserélgetését. Fedezd fel most és könnyítsd meg életed!

One Power többfunkciós olvasószemüveg - olvass, gépezz, szerelj egyetlen szemüveggel!

A One Power egy forradalmian új olvasószemüveg, amit remekül használhatsz olvasás, szerelés, varrás, telefonozás vagy számítógépezés közben is. Ha a Te szemed is +0.5 és +2.5-ös dioptria érték között van, akkor tökéletes látást élvezhetsz vele egész nap.onepower51.jpg

Mitől ilyen különleges?

A One Power egyedülálló flexibilis fókuszú lencsékkel van ellátva. Ezeken a lencséken szemeid mindig a Neked megfelelő éles pontot tudják megtalálni. Nem kell többet megerőltetned a szemed, otthon vagy munka közben is átélheted a közeli éleslátás minden előnyét!

69_1.jpg

A One Power nagy előnye, hogy távolabbra is tisztább lehet vele a látásod, mint a hagyományos olvasószemüvegekkel. Nézz fel mostantól bármikor anélkül, hogy igazgatnod kéne a szemüveged!

level-kep01.jpg

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. 

html-uj09_1.jpg

Divatos, kényelmes viselet hölgyeknek és uraknak

A One Power divatos, enyhén lekerekített formájú, fekete színű kerete szinte mindenkinek jól áll. Hölgyek és urak is bátran használhatják, könnyű, kényelmes viselet. Amint kipróbálod, pillanatokon belül bele fogsz szeretni ebbe a szemüvegbe! A keret szélessége: 14 cm, magassága, 3.5 cm. 09_13.jpg

 Figyeld, milyen jól használható a gyakorlatban:

Kinek ajánlott a One Power többfunkciós olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres html04_2.jpg

Szuper ajánlat: a One Power csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

A One Power kiváló ajándékötlet pároknak, szülőknek, nagyszülőknek és mindenkinek, akinek közeli látáskorrekcióra van szüksége. Célunk, hogy minél több emberhez eljusson az éleslátás titka, ezért nagyszerű ajánlattal készültünk számodra: a One Power olvasószemüveget most 5.990 Ft-os szuperáron érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki akciós ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

90_2.jpg

süti beállítások módosítása