Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így világítsd meg házad, kerted, udvarod: zseni újdonság érkezett

Ints búcsút a sötétségnek, plusz áramfogyasztás nélkül!

2022. február 25. - naptermeke

Erős, megbízható kültéri világítást szeretnél? Ne keresgélj tovább!

Szívesen megvilágítanád házad, kerted, udvarod, garázsod, telephelyed, de eleged van a hagyományos lámpákból? Elhoztuk a megoldást, amivel kábelezés nélkül, pillanatok alatt fényárba boríthatod környezeted mindezt 0 Ft-os üzemeltetési költség mellett, kizárólag a nap erejével!01_30.jpg

A vadonatúj 100 LED-es napelemes mozgásérzékelős lámpa a népszerű szolárlámpák legújabb generációját képviseli – még brutálisabb fényerőt nyújt, nagyobb érzékelési hatótáv mellett.

Napelemes mozgásérzékelős lámpa 100 LED-del – hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod!

A legújabb napelemes LED lámpával ott és akkor világíthatsz, amikor valóban szükséged van rá. Beépített fény- és mozgásszenzorának hála, rengeteg energiát meg tudsz vele spórolni.

fejlec01_5.jpg

Nem lesz szükséged kábelekre vagy külön akkumulátorokra: egyszerűen csavarozd vagy akaszd fel a falra, kerítésre vagy akár egy oszlopra, és máris használatba veheted!

A 100 db hidegfehér SMD LED gondoskodik arról, hogy kívánt terület tökéletesen meg legyen világítva. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 180°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület ideális bevilágítását teszi lehetővé.

02gif-100nap.gif

Mostantól soha többé nem kell a sötétben botorkálnod a kertben, házad, garázsod, üzleted körül! Élvezd a kiemelkedő fényerőt, egyszerű kezelhetőséget egész évben, ahol csak szeretnéd!

Hogyan működik?

Képzelj el egy lámpát, ami, ha kb. 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol.

05_30.jpg

Nappal töltődik, este káprázatosan erős fénnyel látja el környezetét. A beépített fényszenzor sötétben aktiválja a lámpát, nincs feleslegesen elpazarolt energia. Az erős 1200 mAh-s akkumulátor és modern napelem szavatolja, hogy egy feltöltéssel akár 8 órán át üzemeljen.

Jó hír, hogy borúsabb, felhősebb időben is tud töltődni. Felhelyezéskor mindössze arra kell figyelned, hogy olyan helyre telepítsd, ahol éri közvetlen napsugárzás. Ajánlott felhelyezési magassága 2-2.5 méter.

Időjárás-álló kialakítás

A napelemes lámpa strapabíró háza IP65-ös szabványt kapott, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Bírja az esőt, a port, a nyári hőséget és a fagyot is.

08_36.jpg

Egész évben használható segítőtárs otthonra, üzleteknek, cégeknek egyaránt.

Elriaszthatod vele a betolakodókat

A mozgásérzékelős LED lámpával egy gyanútlan betolakodót, besurranót is megrémíthetsz. A váratlanul felkapcsoló, erős fény valósággal a frászt hozza a betörőkre!09_18.jpg

Ugyan ki kockáztatna egy lebukást erős fényár közepette? A tapasztalatok szerint a legtöbb bűnöző a lámpa felkapcsolását követően hamar elhagyja a helyszínt. Óvd meg vele otthonod, üzleted, tulajdonod!

Bemutató videó – nézd, milyen remek a fénye:

Hová ajánlott a 100 LED-es napelemes lámpa?

- ház köré, kertbe, kapuhoz
- udvarra, teraszra, erkélyre, lugasokhoz
- kerítésekre, oszlopokra
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsok, alsóépületek elé
- üzletekhez, boltokhoz
- céges telephelyekhez, üzemekhez, raktárakhoz
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram
- bármilyen kültéri helyre, ahol magas fényerővel, takarékosan szeretnél világítani

fejlec02_8.jpg

Most 3 db lámpa minden csomagban, szuper áron!

Világíts Te is mostantól 0 Ft-os üzemeltetési költséggel, magas fényerő mellett! Használd az új napelemes LED lámpát és gondoskodj a megfelelő kültéri világításról egész évben!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fantasztikus árelőnnyel érheted el nálunk az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása