Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Az otthoni késélezés trükkje: késre, bárdra, bicskára is jó módszer

10 másodperc, pár húzás, és újra szuperélesek lehetnek eszközeid

2022. február 02. - naptermeke

Eleged van a tompa késekből? Itt a felmentősereg!

Bármennyire jó minőségű is egy vágóeszköz, egy idő után veszít élességéből. Tompa eszközökkel nagyon lassú és veszélyes dolgozni: a nem tökéletesen éles penge megcsúszhat a felületen, súlyos sérülést is okozhat. Sajnos a hagyományos késélezőkhöz komoly kézügyesség kell, ha nem vagy elég óvatos, kárt is tehetsz a pengében.kes24.jpg

Elég a kínlódásból! Mutatjuk, hogyan élezd meg késed, bárdod!

Ne kockáztass tovább: elhoztuk számodra a késélezők legújabb generációját! A forradalmi 3 fázisú késélezővel biztonságosan és gyorsan fenheted meg eszközeidet. Készülj fel, hogy azok úgy vágnak majd, mint új korukban!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - pár húzással megújíthatod vele késeidet!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel többé nem kell kicsorbult, életlen késekkel szenvedned. Ez a késhez, bárdhoz, tőrhöz, bicskához egyaránt kiváló találmány pillanatok alatt, precízen élezi meg még a kopottabb, rozsdásodó pengéket is. A különleges 3 fokozatú technológia révén ismét remekül vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz, hámozhatsz, filézhetsz.

kes23.jpg

A késélezőt használhatod késre, bicskára, tőrre, bárdra, ollóra, valamint éllel rendelkező szerszámokra is. Képzeld el, ahogy a régi, meggyötört pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. 

poszt1_20.jpg

Mi a titka? 

A megszokott 1 helyett mostantól 3 féle különleges csiszolóréteg áll rendelkezésedre, melyek más-más jótékony hatást fejtenek ki a vágóeszközre. 

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét, ezáltal ellenállóbb lesz a karcolásokkal szemben is. 

66_1.jpg

Hogyan kell használni?

A késélező használatához a hagyományos módszerekkel ellentétben nem kell nagy kézügyesség: helyezd el egy asztalon, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá komoly erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

keselezo2-uj_1.gif

Jó hír, hogy az élezőt jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  kes12.jpg

Nézd, mennyire szuperül lehet vele élezni:

 

Iratkozz fel hírlevelünkre és mindössze 3.990 Ft-ért Tiéd a késélező!

Vágj Te is úgy megújult eszközeiddel, akár egy sztárséf a TV-ből! Mostantól nem kell többé tompa eszközökkel kínlódnod, régi kedvenc késeidet, szerszámaidat is egy csapásra megújíthatod. 

2 éves születésnapi akciónk keretében most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!
html07.jpg

 

süti beállítások módosítása