Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Meglepő, mit tehet az ülőmunka a nyakaddal

Mutatjuk a veszélyeket és egy szuper trükköt a kínzó nyakfájásra

2022. január 20. - naptermeke

Te is ülőmunkát végzel? Sokat mobilozol vagy laptopozol? Erről tudnod kell!

Sok időt töltesz székben ülve? Gyakran vagy számítógép előtt? Ülés közben sokszor óhatatlanul is előrebillenhet a fej, ami súlyos terheket róhat a nyakizmokra, csigolyákra. Ez nagyon hamar fájdalmakhoz vezethet. neck14.jpg

A kellemetlen, görcsös, szúró érzés könnyen átsugározhat a vállba, karokba, a hátba is, még inkább megkeserítve ezzel a mindennapokat. Súlyos esetben a nyakcsigolyák elmozdulásával vagy porckorongsérv kialakulásával is számolni kell. 

neck9.jpg

Ne várd meg, míg krónikus fájdalmak jönnek létre: egy ügyes eszközzel helyesen tarthatod a nyakad, rövid időn belül enyhíthetsz a fájdalmakon. 

NeckMedicinal nyaknyújtó és pihentető párna – kényelmes, felfújható párna nyakad, gerinced egészségéért

A NeckMedicinal egy Németországban kifejlesztett különleges párna, amely segít enyhíteni a nyakfájdalmakat, emellett váll-, és gerincfájás esetén is bevethető. A tapasztalatok szerint már az első pár használatot követően képes mérsékelni az izmokban levő feszültséget, merevséget és görcsös érzést. 

52_6.jpg

Mitől ilyen hatékony?

Ez a kényelmesen, biztonságosan használható találmány a fájdalom fő okát szünteti meg: tökéletesen megtámasztja a nyakad, megemeli az állcsontot, ezáltal biztosítja gerinced természetes görbületét, megakadályozza, hogy nyakad túlzottan előredőljön.

neck.gif

A NeckMedicinallal az inak, az izmok és az idegek vérellátása is nagymértékben javul, mivel segít növelni a csigolyák és az ízületek közti teret. 

Hogyan kell használni?

A párna univerzális mérete miatt hölgyek és urak számára is alkalmas, tépőzárral könnyen felcsatolható. Miután felvetted, a hozzá tartozó levegőpumpával és szeleppel egyszerűen, pár mozdulattal felfújhatod. Először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott viselni a megfelelő eredményhez. Amint kipróbálod, Te is egyből érezni fogod a jól eső megkönnyebbülést! Kevésbé fog szúrni, görcsölni a nyakad, jobban tudsz koncentrálni a feladatokra, egész nap hatékonyabb leszel, javulhat a közérzeted. 

nyak14.jpg

Mennyi ideig javasolt használni?

A párnát először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott felvenni a megfelelő eredményhez. Miután megszoktad a viselését, ennél hosszabb ideig is hordható. 57.jpg

Nézd, milyen hatékony:

Kinek ajánlott a NeckMedicinal nyakpárna?

- mindenkinek, akinek rendszeresen fáj a nyaka, válla
- mindenkinek, aki gyakran érzi merevnek a nyakát
- ülőmunkát végzőknek, számítógép előtt ülőknek
- okostelefont használóknak
- mindenkinek, aki szokott az ágyból TV-t nézni vagy olvasni
- mindenkinek, aki szeretne javítani a testtartásán
- becsípődött idegektől, porckorongsérvtől, kidudorodott porckorongoktól szenvedőknek

nyak15.jpg

Győzd le Te is a nyakfájást: a párna most csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Próbáld ki Te is a NeckMedicinal párnát és szüntesd meg a görcsöket, számolj le beállt, merev nyak kínzó érzésével! Ha Te is ülőmunkát végzel, ez az eszköz óriási segítség lesz számodra. Ajándékozd meg vele saját magad vagy valamelyik szeretted!

A nyaknyújtó párnát a blogunk új évi akciójában most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a nyakpárnát szuper áron 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06_1.jpg

süti beállítások módosítása