Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

2 gyakori ok, amiért nem látsz közelre élesen

Ezzel a zseni trükkel kinagyítva, tisztán láthatod a dolgokat

2022. január 12. - naptermeke

Te sem mindig látsz jól közelre? Egy ügyes trükkel kinagyítva láthatsz mindent!

Neked is gyakran nehezedre esik elolvasni az apróbb betűket? Gondot okoz befűzni a tűbe egy cérnát? A homályos közeli látásnak lehetnek genetikai okai, ez esetben a szemgolyó hossza kicsit rövidebb, a kép fókuszpontja a retina mögé esik. A másik tényező, hogy a kor előrehaladtával a szemlencse rugalmassága, fókuszálási képessége fokozatosan csökken.

A hagyományos olvasószemüvegek nem minden esetben nyújtanak elegendő nagyítást, nagyítókat használni pedig nagyon kényelmetlen, mivel állandóan lefoglalják az egyik kezet.

bigivison1.jpg

A nagyítókat kényelmetlen használni, gyakran torz képet adnak

Válts kényelmesesebb, jól használható megoldásra! Egy ügyes trükkel bármit közelről, tisztán láthatsz, közben a kezed is szabadon marad! Ismerd meg most és könnyítsd meg vele a mindennapokat!

Big Vision nagyító szemüveg - közelebb hozhatod vele a világot! 

A Big Vision nagyító szemüveggel mától könnyen elolvashatod a legapróbb betűket, útmutatókat, játszva befűzheted a cérnát, a damilt, behajthatsz miniatűr csavarokat. 

08_21.jpg

Hogyan működik?

A Big Vision úgy viselkedik, mint egy nagyító, azzal a különbséggel, hogy mindkét kezed szabadon marad a használatakor. Különleges lencséi 160%-os nagyítást biztosítanak számodra kb. 30-40 cm távolságból. 
gif.gif

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy végre remekül láthatsz mindent, nem kell megkérned másokat, hogy segítsenek elolvasni valamit. Gond nélkül olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, hímezhetsz, festhetsz, megvizsgálhatod érmegyűjteményed vagy ékszereid.  Ezzel a sokoldalú nagyítószemüveggel egész életed nagymértékben megkönnyítheted. bigvision_gif_2_large.gif

A Big Vision óriási előnye, hogy vényköteles szemüveg vagy kontaktlencse felett is viselhető. Rugalmas szárának, csúszásmentes orrpárnájának köszönhetően hosszú távon is komfortosan hordható. Szinte észre sem fogod venni, hogy rajtad van!

bigvision2.jpgNézd, milyen jól nagyít:

Mi mindenre jó a Big Vision?

- parányi betűk olvasásához (pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók)
- szerelés, forrasztás, elektronikai munkák
- bélyegek, ékszerek, érmék vizsgálata
- miniatűr festmények
- modellezés
- varrás, horgolás (pl. cérna, fonal befűzés)
- horgászás (damil befűzés, csali előkészítése)
- apróbb növények, rovarok megfigyelése
- bármilyen feladathoz, ahol a közeli éleslátás elsőrangú kérdés102_1.jpg

 

Új évi ajánlat: a Big Vision most csak 2.990 Ft, ha feliratkozol hírlevelünkre!

Ezzel az univerzális szemüveggel egy új világ nyílhat meg előtted. Mostantól könnyen megy az olvasás, a szerelés, számtalan olyan feladat, ami korábban szabad szemmel lehetetlen lett volna! Otthon és munkahelyen is jól használható segítség, mely mindig veled lehet. 

A Nap Terméke blog új évi születésnapja alkalmából a nagyító szemüveget most fél áron, mindössze 2.990 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Big Vision nagyító szemüveget 2.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

909_1.jpg

süti beállítások módosítása