Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Veszettül jól ez a késélező: 10 mp alatt szuperéles lesz tőle késed

Brutális, amit tud - késre, bicskára, bárdra, tőrre is használhatod

2021. december 19. - naptermeke

Késeid nem úgy vágnak, mint régen? Mutatjuk, hogyan élezd meg őket másodpercek alatt!

Éppen vágnál, szeletelnél, aprítanál, de késeddel képtelen vagy haladni? Sajnos tompa eszközökkel kínszevendés bármilyen feladat. Kicsorbult, kopott késekkel ráadásul sokkal könnyebben meg tudja magát vágni az ember: a penge hamar megcsúszhat a felületen, ami balesethez vezethet. 

poszt01_6.jpg

Ismerős helyzet? Egy zseni trükkel nem kell többé trancsíroznod

Elég a kínlódásból! A Nap Terméke blog büszkén mutatja be azt a könnyen használható, biztonságos késélező megoldást, amivel 10 másopderc alatt megélezheted vágóeszközeid, éllel rendelkező szerszámaidat.  

Gyémántbevonatos késélező - 3 fázisú technológiával teszi eszközeid szuperélessé!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel pár húzás, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Használhatod késhez, bárdhoz, tőrhöz, bicskához, ollóhoz, szerszámokhoz egyaránt. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és ellenállóvá is teheted az eszközöket. 

12.gif

Mit jelent a 3 fázisú élezés?

A késélezőt a hagyományos 1 helyett 3 különböző bevonatú vájattal látták el. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben tudsz vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes20_1.jpg

1. fázis: gyémántszemcsékkel bevont fej még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is segít megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. fázis: a wolfram fázisban történik az él képzése. Ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. fázis: a végső fázis a polírozás, ami a kerámia élezőfejjel történik. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz. 

poszt1_20.jpg

Hogyan kell használni?

Helyezd el egy asztalon az késélezőt, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

08_14.jpg

Ergonomikus, biztonságos kialakítás, strapabíró anyag

A késélező ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! kes12_2.jpgNézd, milyen csodás vele az élezés:

Ünnepi akció: a késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Dolgozz Te is mindig káprázatosan éles konyhai kellékekkel! Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad. Úgy vághatsz, apríthatsz, hámozhatsz, filézhetsz, akár a profi séfek a TV-ben! 

Fantasztikus születésnapi akciónk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!
html07.jpg

 

süti beállítások módosítása