Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A fejlámpák királya megérkezett: brutális fényerejű, aksis, imádni fogod

Szereléshez, túrázáshoz, autóba is kiváló - fémházas, 200 m-re elvilágít

2021. december 07. - naptermeke

Ház köré, barkácsoláshoz, biciklizéshez, kiránduláshoz itt a zseniális fényű fejlámpa!

Te még hagyományos elemlámpákkal küszködsz? A régi kézilámpák általában kevés fényt adnak, állandóan fogni kell őket, hamar lemerülnek. Elég a szenvedésből! A Nap Terméke blog bemutatja a fejlámpák királyát: a vadiúj CREE LED fejlámpával több száz méterre elvilágíthatsz anélkül, hogy lefoglalnád a kezed. Beépített aksis, fémvázas fényforrás, amivel megkönnyítheted az életed. fejlampa6.jpg

Tarts velünk és ismerd meg ezt a sokoldalú lámpát - most különleges születésnapi akcióban lehet Tiéd, gyors kiszállítással!

CREE LED fejlámpa - közelre és távolra is kiválóan használható, állítható fényforrás

A CREE LED fejlámpával végre kompromisszumok nélkül világíthatsz meg bármit. Legyen szó közeli beltéri dolgokról vagy távoli objektumokról, ennek a fényvetőnek mindenhol hasznát veszed. A legújabb technológiás chip LED-nek köszönhetően akár 200 méterre is el tudsz vele világítani. Mivel fókuszálni is tudod a fénysugarat, így beállíthatsz szórt, illetve koncentrált világítást is. 06-fejlampagif.gif

A lámpán a normál 100%-os fény mellett energiatakarékos 50%-os, illetve villogó módot is bekapcsolhatsz. Akár barkácsolásról, szerelésről vagy tájékozódásról van szó, ez a fejlámpa sosem hagy cserben!

05_28.jpg

A lámpa rendkívül strapabíró, ütés-, csepp- és porálló házat kapott, remekül állja a keményebb fizikai behatásokat és a zord időjárást is. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. Túrázz, biciklizz, horgássz vagy szerelj, erős gumipántjával biztosan nem esik le rólad! 

31.jpg

 

 

Praktikus akkumulátoros működés - nem kell többé elemekkel küszködnöd!

A lámpa beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Gondolj bele, milyen remek lesz, hogy többé nem kell állandóan lemerülő, méregdrága elemekkel vesződnöd! A CREE LED technológiának hála, a lámpa élettartama elképesztő, 100.000 óra! 

09_9.jpg

Nézd meg itt, milyen jól használható:

Mi mindenhez ajánlott a CREE LED fejlámpa?

- ház körüli, udvari tevékenységekhez
- esti kocogáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz, kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- szereléshez, barkácsoláshoz
- üzemi munkálatokhoz
- biztonsági célokra 

fejlampa5.jpg

A fejlámpa most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Világíts Te is fényerős fejlámpával! Ha egyszer megismered kivételes erejét és páratlan használhatóságát, biztosan nem akarsz lemondani róla. A CREE LED fejlámpával végre nyugdíjba küldheted régi, elemzabáló, gyenge fényű lámpáidat.

Az összes fontos tartozékot (pántot, akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó komplett csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk 2 éves születésnapi akciójának keretében. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_1.jpg

 

süti beállítások módosítása