Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így lásd jobban monitorod, telefonod, az apró betűket!

Itt az olvasószemüvegek királya: egyszerre több szemüveget pótolhatsz vele

2021. november 29. - naptermeke

Sokszor kell hunyorognod közelre? Netán már több olvasószemüveget is használsz?

Nem mindig látsz jól közelre? Úgy érzed, hogy sokszor van megerőltetve a szemed? A közeli éleslátás mai modern világunkban elsőrangú kérdés. Ha nem látod jól a monitort, laptopod vagy telefonod kijelzőjét, az a mindennapi élet, a munka során is hátráltathat. onepower50.jpg

A hagyományos olvasószemüvegek azonban nem mindig tudnak alkalmazkodni a legújabb igényekhez. Sok esetben csak 30-40 centire adnak éles képet, ami gyakran kevésnek bizonyul. Rengetegen kísérleteznek azzal, hogy több olvasószemüveget is használnak, de állandóan cserélgetni, hurcolászni őket rettentően fárasztó. Szuper örömhírünk van számodra: ügyes mérnökök kifejlesztették azt a találmányt, amivel olvasás, számítógépezés, telefonozás vagy aprólékos munkák során is élesen láthatsz, egyetlen eszközzel!

One Power többfunkciós olvasószemüveg - flexibilis fókuszú lencsékkel kiváló látás közelre

A One Power a világ egyik első olyan olvasószemüvege, amit különleges, rugalmas fókuszú lencsékkel láttak el. Ez azt jelenti, hogy egy szemüveggel több dioptriát is kiválthatsz: ha szemed +0.5 és +2.5-ös érték között van, akkor kifogástalanul láthatsz vele közelre. Könnyen elolvashatod vele az apróbetűket, élesen láthatod telefonod, tableted, laptopod vagy asztali PC-d kijelzőjét is. 

onepowergif1.gif

Ha eddig folyton cserélgetned kellett szemüvegeidet, végre elfelejtheted az ezzel járó küszködést: a One Power több olvasószemüveget is helyettesít! Óriási könnyebbség lesz, hogy végre elég egy szemüveget magadnál hordanod.

A One Power másik nagy előnye, hogy távolabbra sem nyújt olyan zavaróan homályos képet, mint a normál olvasószemüvegek, így nem szükséges le-fel tologatnod, ha messzebbre szeretnél pillantani. 

Mi a titok?

A One Power speciális Flex Focus névre keresztelt lencséivel szemeid szinte azonnal megtalálják a nekik megfelelő éles pontot: nem kell állítgatni, csak vedd fel, és élvezd a kifogástalan látásélményt közelre. 

html03_3.jpg

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. 

Divatos, kényelmes viselet hölgyeknek és uraknak

A One Power divatos, enyhén lekerekített formájú, fekete színű kerete szinte bárkinek jól áll. Hölgyek és urak is bátran használhatják, könnyű, kényelmes viselet. Amint kipróbálod, rövid időn belül bele fogsz szeretni!

html04_2.jpg

Otthonra, munkába, bármilyen nyilvános helyen is bátran felveheted. A keret szélessége 14 cm, magassága 3.5 cm.

Bemutató videó - nézd, milyen jól használható a gyakorlatban:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres

09_13.jpg

A One Power most csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Olvass, számítógépezz, telefonozz anélkül, hogy folyton szemüveget kellene cserélgetned! Blogunk 2 éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el ezt az univerzális olvasószemüveget, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása