Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Te sem látsz mindig jól közelre? Így láss tisztán minden részletet!

Szemfüles trükk az apró betűk, tárgyak éleslátására

2021. november 13. - naptermeke

Szeretnél jobban látni közelre? Gyakran hunyorognod kell, ha szemügyre szeretnél valamit venni?

A közeli éleslátás a kor előrehaladtával rohamosan romlik. 40 éves kor felett egyre több embernek van szüksége olvasószemüvegre, de sokszor ez sem elég. Gyakran előfordul olyan helyzet, amikor még közelebbről szeretnénk szemügyre venni valamit. big50.jpg

A hagyományos nagyítók azonban nagyon kényelmetlenek, állandóan kézben kell tartani őket, ráadásul sok esetben torz képet nyújtanak. Ne küszködj tovább! Egy furfangos találmánnyal bármilyen miniatűr dolgot élesen láthatsz úgy, hogy közben a kezed sem foglalod le!

Big Vision nagyító szemüveg - hozd közelebb magadhoz a világot!

A Big Vision egy minden korosztály számára használható univerzális megoldás a parányi betűk, tárgyak, dolgok éleslátására. Csak fel kell venned, mint egy normál szemüveget, és máris kinagyítva, torzításmentesen vehetsz szemügyre bármit, könnyedén varrhatsz, olvashatsz vagy hajthatsz be apró csavarokat.

08_21.jpg

Mi a titka?

A Big Vision egyedülálló tervezésű lencséi mint egy nagyító, úgy viselkednek: 160%-os nagyításukkal villámgyorsan el tudsz végezni olyan feladatokat, amiket korábban képtelenség lett volna. Könnyen fog menni az olvasás, a cérna vagy damil befűzése vagy akár a szerelés is. 

gif.gif

A szemüveg 120°-os betekintési szöggel rendelkezik, így oldalról is jól láthatod vele a dolgokat. Úgy tervezték, hogy kb. 30 cm-es távolságból tudj vele a legjobban látni.  

Nagyméretű kialakítása révén kontaktlencse vagy vényköteles szemüveg felett is viselhető. Rugalmas szárának, csúszásmentes orrpárnájának hála, hosszú távon is kényelmes. bigvision2.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól fogsz vele látni:

Mi mindenre használhatod a Big Vision-t a gyakorlatban?

- bármilyen apró betű, pl. gyógyszerek, receptek, összetevők, útmutatók elolvasására
- szereléshez, pl. miniatűr csavarok behajtására
- varráshoz, horgoláshoz, cérna, fonal befűzésére
- horgászáshoz, damil befűzésére
- régiségek, bélyegek, érmék, ékszerek vizsgálatához
- festéshez, rajzoláshoz, művészeti alkotásokhoz
- modellezéshez
- kisméretű élőlények, pl. rovarok tanulmányozásához
- bármihez, amihez a közeli éleslátás kulcskérdés 

14_13.jpg

Szenzációs ár egy ingyenes feliratkozás után!

Vegyél búcsút a hunyorgástól, láss tisztán minden részletet a Big Vision nagyító szemüveggel! Most mindössze 3.990 Ft-os áron lehet Tiéd, ha feliratkozol hírlevelünkre. A szemüveg mellé egy praktikus tokot és törlőkendőt is kapsz grátiszba.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre vagy képre és rendeld Big Vision nagyító szemüveget mindössze 3.990 Ft-ért. Ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál.  Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

909_2.jpg

süti beállítások módosítása