Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Iszonyúan jó ez a késélező módszer - tedd próbára Te is!

Késre, bicskára, tőrre, bárdra is kiváló eszköz, most zseni árelőnnyel

2021. november 08. - naptermeke

Egy igazán sokoldalú késélező most 50% kedvezménnyel egy ingyenes feliratkozás után!

Nagy sikerrel zajlik 2 éves születésnapi akciónk: napról-napra fél áras kedvezménnyel érhetik el egyes népszerű termékeinket hírlevél feliratkozóink: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akció?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be 50%-os árelőnnyel hűséges olvasóink. Ez a különleges találmány pillanatok alatt élessé teszi késed, bicskád, bárdod vagy ollód, szerszámod. Iratkozz fel ide kattintva és Tiéd lehet féláron, mindössze 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, és rengeteg előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni, nem veszíthetsz semmit!

Meguntad, hogy késeid csak trancsíroznak? Így újítsd meg 10 mp alatt vágóeszközeidet!

Sokat mozogsz a konyhában, gyakran dolgozol éles szerszámokkal? Ha pengéid már nem úgy vágnak, mint új korukban, az nagyban megkeserítheti életed. Tompa, kicsorbult eszközökkel szinte képtelenség elvégezni bármilyen feladatot. trancsirozasgif01.gif

Ismerős a látvány? Mutatjuk, hogyan tedd újra élessé eszközeidet!

Elég a trancsírozásból, szenvedésből! A Nap Terméke blog örömmel mutatja be a forradalmi 3 fázisú késélezőt: ezzel a 3 különféle vájattal ellátott találmánnyal Te is könnyen újíthatod meg késed, bicskád, ollód vagy éllel rendelkező szerszámod. Mindezd különösebb kézügyesség nélkül, biztonságosan!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - precíz és gyors élezés a gyémánt, a wolfram és a kerámia erejével! 

 A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel alig pár mozdulat, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és strapabíróvá is teheted az eszközöket. 

kes50_4.jpgMit takar a 3 fázisú élezés?

Míg a hagyományos élezők 1-féle fejjel vannak ellátva, addig a gyémántbevonatos késélező feje 3 különböző anyagú vájattal lett kiképezve. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes21_2.jpg

Az első fázisnál a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg felel azért, hogy a pengén levő apró egyenetlenségek, repedések kellően kisimuljanak. A második wolfram-acél fázis ennél durvább élezést biztosít: ekkor nyeri el a penge az ideális "V" formát. Az utolsó fázisban a finom kerámiaréteg fényessé és ellenállóvá varázsolja a pengét a lehető legtartósabb használathoz.

kes13.jpg

 Előtte-utána: vágj Te is könnyedén megújult késeiddel!

Hogyan kell használni?

Helyezd el a késélezőt egy stabil asztalon, fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a kést magad felé a kiválasztott fázison, kb. 5 alkalommal. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. Ezután öblítsd le, majd töröld meg a kést és az élezőt, és már használatba is veheted a tökéletesen éles, megújult eszközödet!

12.gif

Masszív, tartós kialakítás, biztonságos fogás

A késélező kiképzésénél törekedtek a minél nagyobb tartósságra, erről árulkodik a masszív ABS váz és a rozsdamentes acél élezőfej - még hosszú évek múltán is használhatod! Az ergonomikus markolat és a csúszásmentes gumitalp gondoskodik arról, hogy biztonságosan tudj vele élezni.kes12.jpg

Nézd, milyen jó vele az élezés:

A késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Küldd nyugdíjba régi, haszontalan élezőidet! A késélezőt bátran ajánljuk minden háztartásba, konyhába, üzemi kifőzdébe, vendéglátóegységbe egyaránt.

2 éves születésnapi akciónk keretében most fél áron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


html07.jpg

süti beállítások módosítása